29. 11. 2021.
Home / Košarka / MLADI KOŠARKAŠI PROLETERA SUTRA U FINALU TURNIRA U MATARUŠKOJ BANJI
Okanik 0 naslovna

MLADI KOŠARKAŠI PROLETERA SUTRA U FINALU TURNIRA U MATARUŠKOJ BANJI

Posle jučerašnje ubedljive pobede protiv ekipe Mokre Gore iz Zubinog Potoka 59:43, mladi košarkaši Proletera, generacija 2005. godišta i mlađi, danas su na tradicionalnom turniru u Mataruškoj Banji, zabeležili još dve sigurne pobede i plasirali se u finale koje će igrati sutra, u nedelju 6. maja i to protiv boljeg iz duela Žarkovo – Pljevlja…

U današnjoj utakmici prepodnevnog programa, izabranici trenera Mihajla Papića demonstrirali su moć protiv Montenegra iz Nikšića i utakmicu dobili rezultatom 62:42, a posebno su se istakli Kresić, Boljoš, Smiljanić i Cvejić, mada su i ostali košarkaši Proletera pokazali raskošan talenat i umeće.

Okanik 1

U popodnevnom terminu na pleća je položena i ekipa Bratstva iz Bosanske Krupe i to najubedljivijom razlikom od 24 poena plusa, 72:48 i tako je obezbeđeno sutrašnje finale, koje se igra u terminu od 13.30 časova.

Boje Proletera u Mataruškoj Banji branili su : Luka Vukov, Vasilije Birovljev, Aleksandar Dimitrijević, Strahinja Novaković, Zoran Kresić, Vuk Cvejić, Marko Miladinov,Mateja Boljoš, Petar Stanić, Pavle Trifunjagić, Sava Grujić, Luka Medarević, Predrag Gacin i Strahinja Smiljanić.

– Dečaci su vrlo ozboiljno i odgovorno ušli u sve tri odigrane utakmice i apsolutno zasluženo trijumfovali i obezbedili sutrašnji meč za titulu najboljeg na turniru.Vreme do finala trudićemo se da iskoristimo za što više odmora, ritam utakmica je bio paklen, ali tako se postaje košarkaš… – uz osmeh konstatovao je vidno zadovoljan trener Zrenjaninaca, Mihajlo Papić.

Okanik 7

Pročitajte još

IMG_20211127_170146

SVETAC BEZ ADUTA U JOKIĆEVOM ZELENGRADU

Jocker – Sveti Đorđe 107 : 57 ( 26:18, 28:11, 29:15, 24:13 )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>