16. 05. 2021.
Home / Fudbal / IVANJIČANI KASNILI, A ONDA POBEDOM PROSLAVILI ULAZAK U PRVU FUTSAL LIGU SRBIJE
Sas 1

IVANJIČANI KASNILI, A ONDA POBEDOM PROSLAVILI ULAZAK U PRVU FUTSAL LIGU SRBIJE

SAS – IVANJICA 1 : 5 ( 0 : 2 )

Kasnili su šampioni ovgodišnjeg drugaligaškog futsal prvenstva dobrano na utakmicu u Zrenjanin, a domaći futsaleri džentlmenskim manirom nisu želeli pobedu 3:0 par forfe, sačekali su Ivanjičane i časno i pošteno oprostili se porazom od bolje ekipe.

Brzi voz iz Ivanjice, doduše sinoć poput JŽ sa zakašnjenjem i silnim problemima u organizaciji puta, kad je na kraju stigao, protutnjao je Kristalnom dvoranom i pobedom proslavio ulazak u viši rang takmičenja naredne sezone.

Sas 2

Mrežu Sasovaca načeo je Jovanović u 6 minutu utakmice, a do kraja poluvremena upisao se i Vukašinović u 17 minutu.

Kakvu takvu nadu domaćim futsalerima probudio je Jovan Blažić dva minuta nakon pauze u kojoj su svi pohitali po dašak svežeg vazduha u prevrućoj Kristalnoj dvorani, ali je u 24. minutu Lišanin srušio nadu izabranika Milivoja Batinice, da eventualno mogu do iznenađenja.Mreže domaćih tresla se još dva puta, u 30. minutu kada je precizan bio Milovanović i neposredno pre poslednjeg sudijskog zvižduka, u 40 minutu, a strelac je bio Kolaković.

Sas 3

Na kraju zaslužen aplauz za aktere, Sasovce koji su tokom duge i naporne sezone imali uspone i padove i po sistemu od sjaja do sumraka neplanirano gubili neke već dobijene utakmice u horor završnicama i nakon burnih preokreta i futsalere iz Ivanjice, koji su bili ubedljivi i igali najbolji futsal u ligi….

Pročitajte još

nikola_cirkovic

Intervju sa Nikolom Ćirkovićem, desnim bekom FK Čukarički

Poslednje gostovanje u sezoni Čukarički će imati u Ivanjici, gde će odigrati meč 37. kola ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>