11. 08. 2022.
Home / Fudbal / PREDIVNO FUDBALSKO ISUSTVO I NEDELJA U SUBOTICI
IMG_7614

PREDIVNO FUDBALSKO ISUSTVO I NEDELJA U SUBOTICI

Sportovci su bili pravi gosti sjajnim Subotičanima i prepuni utisaka vraćaju se u Zrenjanin uz dogovorenu bratsku saradnju dva kolektiva koji ozbiljnu brigu vode o mladom i talentovanom fudbalskom naraštaju.

  FK Spartak koji je igrao sa kompletnom generacijom dečaka 2004. pobedio je kombi ovani tim Sportovaca 2004. i 2005. godište.
IMG_7621
  – Spartak je mnogo jak i kvalitetan u generaciji 2004. i možda jedan od najkvalitetnijih u toj generaciji i veliko je iskustvo igrati utakmicu sa njima i biti ravnopravan u većem delu utakmice. Poluvreme smo odigrali u egalu, u drugom smo malo poklekli i izgubili utakmicu 2 : 0 – naglasio je Danilo Bjelica kordinator struke u FK Sporto.
   Generacija 2007. sa nekoliko mladjih fudbalera Sportovaca bila je bolja od vršnjaka iz Spartaka minimalnim rezultatom 1 : 0, a gol je postignut u prvom poluvremenu.
IMG_7616
– Prelepi utisci, iskreno gostoprimstvo i predivna nedelja u Subotici – uglas su istakli mali Sportovci, fudbaleri velikog srca….

Pročitajte još

received_542693300660584

MATIJA TOMOVIĆ U ZADRUGARU IZ LAZAREVA

Na preporuku svog nekadašnjeg trenera u Radničkom iz Zrenjanina, Vladimira Grbušića, Matija Tomović, talentovani fudbaler, ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>