26. 09. 2022.
Home / Ostali sportovi / TEŽAK ŽREB NA EVROPSKOM U ITALIJI ZA REPREZENTATIVKE SRBIJE U BOKSU ZORANU NIKOLIĆ I ALEKSANDRU RAPAIĆ
Zoka i Saska 0 naslovna

TEŽAK ŽREB NA EVROPSKOM U ITALIJI ZA REPREZENTATIVKE SRBIJE U BOKSU ZORANU NIKOLIĆ I ALEKSANDRU RAPAIĆ

Na Evropskom prvenstvu u boksu, koje se održava u Italiji predstojećeg vikenda, jedine predstavnice Srbije, reprezentativke i članice Boks kluba Petrovgrad iz Zrenjanina i Kik boks kluba Spartanac iz Žitišta, imaće veoma težak zadatak jer im žreb uopšte nije bio naklonjen.

Zorana Nikolić će u osmini finala boksovati sa reprezentativkom Švedske, dok će Aleksandra Saška Rapaić, za protivnicu imati reprezentativku Rusije.

– Na Evropskom prvenstvu nema lakih protivnika i nadamo se najboljem.Trenirale smo naporno i spremne smo za sva iskušenja koja nas očekuju, bez obzira što su i predstavnica Švedske i naročito Ruskinja, izuzetno teške protivnice – poručile su iz Italije Zoka i Saška, koje su dve jedine članice ženskog juniorskog tima selekcije Srbije, uz naravno vršnjake koje kao selektor u Italiji predvodi nekadašnji proslavljeni šampion, Milan Piperski.

Zoka i Saska 4

 

montecito-sreda2


mc_rostilj

DOBRO DOŠLI U PINK PASAŽ

Pret_a_Porter2

Pročitajte još

1664116813878_image_6483441

ŽETVA MEDALJA MLADIH RVAČA PROLETERA U SENTI I ARADU

Mladi rvači Proletera iz Zrenjanina, na dva fronta osvajali su medalje u Senti i rumunskom ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>