08. 06. 2023.
Home / Ostali sportovi / TRINAEST MEDALJA PLIVAČA PROLETERA NA TAKMIČENJU 11. APRIL
Pro 3

TRINAEST MEDALJA PLIVAČA PROLETERA NA TAKMIČENJU 11. APRIL

Međunarodni prestižni plivački grand prox turnir 11. April održan je proteklog vikenda u Beogradu uz učešće oko hiljadu plivača iz osam zemalja.

PRO 2

U okviru mitinga održana su tri takmičenja, Grand prix za starije plivače, Plivko za najmladje i Masters za veterane.

Na takmičenju 11 April Grand prix Plivački klub Proleter nastupio je sa 32 takmičara koji su osvojili 5 medalja… Nikola Aćin osvojio je bronzu na 50 metara leđno i 50 metara kraul, Lena Stoiljkovski zlato na 800 metara kraul, Ognjen Kovačević zlato na 100 metara leđno i Marko Vujin bronzu na 50 metara kraul.

PRO 1

Na takmičenju Plivko Proleter je učestvovao sa 7 takmičara, Nevena Petraš osvojila je zlato na 100 metara leđno, Vuk Šuvački srebro na 100 metara leđno i Ana Gančov bronzu na 100 metara leđno.

Na takmičenju Masters za veterane Proleter je osvojio 5 medalja, Vladimir Filipaš okitio se zlatnim odličjem u trkama na 50 metara prsno i 50 metara delfin, Dragan Mirkov osvojio je zlato na 100 metara kraul i srebro na 50 metara kraul, dok je Aleksandar Stanojević osvojio srebro u trci na 50 metara delfin stilom.

PRO 4

 

montecito-utorak2


mc_rostilj

DOBRO DOŠLI U PINK PASAŽ

Pret_a_Porter2

Pročitajte još

image_6483441 (1)

SREBRO I DVE BRONZE NA EVROPSKOM ŠKOLSKOM PRVENSTVU ZA TEKVONDO MAJSTORE ZRENJANINA

Veliki uspeh postigli su takmičari Tekvondo kluba Zrenjanin na Evropskom školskom prvenstvu u borilačkim veštinama ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>