22. 09. 2023.
Home / Ostali sportovi / MLADA BOKSERSKA REPREZENTACIJA SRBIJE DANAS PUTUJE U ITALIJU NA PRVENSTVO EVROPE
boks 3

MLADA BOKSERSKA REPREZENTACIJA SRBIJE DANAS PUTUJE U ITALIJU NA PRVENSTVO EVROPE

Bokserska reprezentacija Srbije uzrasta 17 i 18 godina, na čelu sa selektorom, Zrenjanincem Milanom Piperskim, danas putuje u Italiju, gde se održava prvenstvo Evrope za mlade boksere.

Muška reprezentacija putuje sa timom u kojem je šest boksera, a uz njih priliku da pokažu svoje umeće imaće i dve dame, članice Bokserskog kluba Petrovgrad iz Zrenjanina, Aleksandra Rapaić i Zorana Nikolić. Saška i Zoka koje su ove godine bile zlatne na jednom od najjačih međunarodnih turnira u Evropi, Kupu nacija koji je okupio bokserke i boksere iz 25 država, jedine su reprezentativke srpskog tima i to po izboru selektora ženske reprezentacije Marka Tubića.

boks 1

Seniori Bokserskog kluba Petrovgrad Sandro Poletan, aktuelni prvak države i osvajač Zlatne rukavice i Nenad Momirski takođe se nalaze na pripremama reprezentacije Srbije u olimpijskom boksu, a pozvao ih je selektor Tomislav Antelj.

Bokserska reprezentacija Srbije priprema se za tradicionalni međunarodni turnir Beogradski Pobednik, koji se održava u prestonici Srbije od 25. do 28. aprila uz direktan televizijski prenos finalnih borbi.

boks 2

Predstojeći vikend biće radan i zaostatak ekipe Bokserskog kluba Petrovgrad, a nekoliko mlađih i nešto iskusnijih boksera učestvovaće na redovnom kolu regionalne lige u Novom Sadu. Ekipu će kao treneri predvoditi Srđan Evđenić i Stevan Čizmić, koji uz nekadašnjeg šampiona i proslavljenog boksera Milana Piperskog, čine stručni štab kluba.

Olimpijska škola boksa koju je pokrenuo Bokserski savez Srbije funkcioniše i u Zrenjaninu i plan i program obuke mladih boksera se sprovodi u Bokserskom klubu Petrovgrad.

boks 4

Prema rečima prvog čoveka Petrovgrada, Milana Piperskog poziv za sve zainteresovane je i dalje otvoren za sve buduće šampionke i šampione uzrasta od 7 do 15 godina.

Škola boksa je besplatna, a upis je svakog radnog dana od 20 časova u sali za trening na gradskom stadionu pored restorana Kamel.

 

montecito-utorak2


mc_rostilj

DOBRO DOŠLI U PINK PASAŽ

Pret_a_Porter2

Pročitajte još

IMG_5190

ŠESTO KOLO VOJVOĐANSKE TREKING LIGE

U okviru 21. Bukovačkog maratona, održano je šesto kolo Vojvođanske treking lige u kojem je ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>