31. 01. 2023.
Home / Ostali sportovi / DVA ZLATA ZA ĐORĐA SALAPURU NA KUPU VOJVODINE
kup Vojvodine 1

DVA ZLATA ZA ĐORĐA SALAPURU NA KUPU VOJVODINE

DVA ZLATA ZA ĐORĐA NA KUPU VOJVODINE

Novi Bečej je u nedelju 15. Aprila bio odličan domaćin  Kupa Vojvodine za kadete, juniore, mlađe seniore i seniore. Na ovom takmičenju je učestvovalo 6 takmičara iz Karate kluba Zrenjanin, a najviše uspeha  imao je Đođe  Salapura i osvojio dve zlatne medalje u konkurenciji seniora i mlađih seniora u kategoriji -75kg.

Zlatna je bila i  Anja Milovanović  u konkurenciji juniorki -53kg koja je pokazala zavidnu formu za nastavak sezone. Četiri takmičara su se po prvi put oprobali  u kadetskoj konkurenciji, a medalje i to bronzane  osvojili su Vuk Prica  I Marko Rakić  u kategoriji -63kg, dok su Jelena Radosavljević i  Matija Milosavljević poraženi u kvalifikacijama.

kup Vojvodine 2 Radovan Grujic parakartista

PRVI NASTUP U OKVIRU PARAKARATE PROGRAMA

Karate klub Zrenjanin imao je još jedan  istorijski nastup  svog člana Radovana Grujića koji je u okviru priprema za Evropski šampionat nastupio u okviru Kupa Vojvodine. Radovan Grujić, sportista sa invaliditetom imao je nastup u kolicima u okviru parakarate programa koji se sprovodi u  klubu iz Zrenjanina koji je prvi  na ovim prostorima započeo trenažni proces i specijalni program rada za osobe sa invaliditetom koji je pokrenut još 2007. godine.

kup Vojvodine 3 zlatni pojas Čačka

MARINA ZLATNA NA ZLATNOM POJASU

Tradicionalni,veoma kvalitetan međunarodni turnir Zlatni pojas Čačka održan je  ovog vikenda uz učešće karatista iz šest zemalja.

Karate klub Zrenjanin nastupio je sa pet takmičara u konkurenciji pionira i nada. Najviše je pokazala Marina Oro, koja je osvojila zlatnu medalju u konkurenciji ženskih nada 2005. i kategoriji -39kg.

Talentovanu karatiskinju iz Zrenjanina očekuje  uskoro nastup na Balkanskom šampionatu za decu koji će se održati u Beogradu. Bronzanu medalju  osvojila je Jelena Radojčin  u konkurenciji nada 2006. i kategoriji  -45kg, dok su Mihajlo Bogdanović, Bojan Stojković i Veljko Kerčov  pretrpeli poraze u kvalifikacionim borbama…

 

montecito-ponedeljak2


mc_rostilj

DOBRO DOŠLI U PINK PASAŽ

Pret_a_Porter2

Pročitajte još

image_6483441

DUNJA EREMIĆ BRONZANA NA DVORANSKOM PRVENSTVU SRBIJE ZA JUNIORKE

Na dvoranskom prvenstvu Srbije u Beogradu za juniorke U20, šesnaestogodišnja Zrenjaninka, Dunja Eremić, članica Atletskog ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>