05. 06. 2023.
Home / Košarka / AKADEMSKI SA INDEKSOM U DŽEPU…
Aka 0 naslovna

AKADEMSKI SA INDEKSOM U DŽEPU…

Proleter – Akademik 82 : 76 ( 32 : 18, 14 : 25, 17 : 18, 19 : 15 )

Na zatvaranju sezone košarke u Zrenjaninu, u poslednjoj zvaničnoj utakmici košarkaši Proletera savladali su goste iz Srbobrana i na najlepši način oprostili se od svojih navijača.

Najefikasniji Nikola Šućov sa 18 poena, i dabl-dabl skorer kapiten Stefan Atanacković, sa 15 poena i 12 asistencija, predvodili su tim Zorana Bajina do mirne luke i slasti novog trijumfa.

Popularni bum-bum Lale, Slobodan Lalić, najbolji strelac Proletera ove sezone, snajperski moćan u prva dva perioda igre, rutinski je oružje spakovao u kofer u nastavku, uz šaljivu opasku u svlačionici nakon utakmice, ma nije više bilo potrebe….

Ubacio je 17 poena, uz 3 trojke, 8 skokova i 3 asistencije, a standardan je bio i šef Proleterove odbrambene policije, Petar lambić sa 16 ubačenih poena, 6 skokova, nekoliko atraktivnih zakucavanja i krađi lopte i zaključavanjem najboljeg igrača gostiju Nenada Tomaćevića, koji je imao skromnu produkciju od 13 ubačenih poena.

Najbolji u redovima poraženog tima bio je kapiten Dragan Marić, koji je bio i najefikasniji košarkaš na utakmici sa 26 poena.

 

montecito-Nedelja2


mc_rostilj

DOBRO DOŠLI U PINK PASAŽ

Pret_a_Porter2

Pročitajte još

Janjusevic-1-450x300

TEHNIČKI PREGLED „JANJUŠEVIĆ“ SEČANJ – DVE DECENIJE POSTOJANJA

Privredno društvo „Janjušević“ d.o.o. Sečanj ovih dana obeležava značajan jubilej, dve decenije od svog osnivanja ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>