23. 10. 2021.
Home / Fudbal / DARKO KOVAČEVIĆ: OLIMPIJAKOSU JE STALO DO ISTINE I FUDBALA…
kov

DARKO KOVAČEVIĆ: OLIMPIJAKOSU JE STALO DO ISTINE I FUDBALA…

– Sve druge stvari su totalno nebitne i proizvod su brojnih zlonamernih insinuacija, proizvoljnih manipulacija pojedinaca, političkih smicalica, a nama u Olimpijakosu samo je do istine i fudbala – započeo je svoje izlaganje Darko Kovačević nekadašnji fudbaler i proslavljeni reprezentativac i sada sportski direktor Olimpijakosa.

– Naravno sa moja namera nije da ja kao sad rečima hvale branim predsednika kluba Evangelosa Marinakisa, ali upravo zbog perfidnih i zlih radnji stao je fudbal u Grčkoj, koja ima sjajnu tradiciju ove igre. Gospodin Marinakis ničim nije zaslužio ovakve neistine i politička podmetanja sa jasnom konotacijom da se naruši njegov ugled u svetu biznisa. Kakva droga na brodu, nameštanja utakmica i rezultatima, to je sve daleko od njega i njegovog ugleda kao prvog čoveka najtrofejnijeg kluba u Grčkoj.

Poznajem ga dugi niz godina, ima svoj biznis u Grčkoj, ali i Americi, Engleskoj i fudbal i Olimpijakos su njegova čast i njegova velika želja da bide u sportu i fudbalu. Zbog toga želim da u ime svih nas iz Olimpijakosa, demantujem razna kojekakva pisanja i blaćenja i uplitanja u ružne stvari koje su saleko od istine, a manipulacija su ljudi sa lošim namerama prema čoveku, fudbalu i sportu uopšte sportu, a uz sve to i sa političkom pozadinom…

Taktika da se sve skrajne sa fudbala i uperi u Marinakisa je nešto što ubija fudbal i ružno je što je sve upereno protiv slavnog kluba iz Pireja – naglasio je u svom obraćanju Darko Kovačević.

 

montecito-cetvrtak


mc_rostilj

DOBRO DOŠLI U PINK PASAŽ

Pret_a_Porter2

Pročitajte još

cukaricki_proleter1

Fotografije sa meča Čukarički – Proleter

Fotografije sa meča Čukarički – Proleter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>