08. 06. 2023.
Home / Ostali sportovi / PET OD ŠEST MLADIH DŽUDISTA BANATA IZ ŽITIŠTA
Panč džudo 1

PET OD ŠEST MLADIH DŽUDISTA BANATA IZ ŽITIŠTA

Grad Pančevo je u subotu 24. marta bio domaćin internacionalnog džudo turnira na kojem je učestovalo ukupno 350 takmičara iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Rumunije i Hrvatske.

Mladi džudisti Banata iz Žitišta, od ukupno njih šestoro koliko ih je nastupilo i pokazalo svoje umeće, osvojili su pet medalja i to dve zlatne i tri bronzane.

Panč džudo 2

Miona Karan i Milica Radaković u svojim kategorijama bile su bez premca i nadmoćno su zaposele tron, dok su treća mesta osvojili Dimitrije Nedeljković, Milovan Savić i Tomislav Stevanović.

Predstavnici uprave kluba i treneri koji su uspešno predvodili mlade takmičare Banata, posebno su apostrofirali sjajnu saradnju sa benzinskom pumpom Gruja petrol iz Žitišta, koja je kao i u bezbroj sličnih situacija, priskočila u pomoć klubu i obezbedila prevoz i odlazak u Pančevo…

Panč džudo 3

izvor teksta i fotografije: žitišteonline

 

montecito-Nedelja2


mc_rostilj

DOBRO DOŠLI U PINK PASAŽ

Pret_a_Porter2

Pročitajte još

image_6483441 (1)

SREBRO I DVE BRONZE NA EVROPSKOM ŠKOLSKOM PRVENSTVU ZA TEKVONDO MAJSTORE ZRENJANINA

Veliki uspeh postigli su takmičari Tekvondo kluba Zrenjanin na Evropskom školskom prvenstvu u borilačkim veštinama ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>