25. 06. 2022.
Home / Košarka / KOŠARKA I KOLCE U SUBOTU U BANATSKOM KARAĐORĐEVU
Karađ 0 naslovna

KOŠARKA I KOLCE U SUBOTU U BANATSKOM KARAĐORĐEVU

Subota dvadesetčetvrti dan meseca marta, biće svojevrsni dan košarke u Banatskom Karađorđevu, a igraju se tri košarkaške utakmice.

Prve na scenu stupaju pionirke Karađorđeva koje se u 14 časova, u poslednjem kolu pionirske lige Vojvodine, sastaju se sa ekipom ŽKK Spartak OKK iz Subotice. I pored poraza u prošlom kolu na gostovanju u Novom Miloševu, Karađorđevčanke sa puno optimizma dočekuju ovaj susret. Dobra forma i vidan napredak svih igračica daju nadu da se, uz veliku borbenost i zalaganje može doći do značajne pobede.

Košarka za sladokusce nastavlja se u 16.30 časova, kada će ekipa Vojvodine iz Bašaida, koja svoje utakmice igra u sportskoj lepotici u Banatskom Karađorđevu, dočekati ekipu Bagljaša iz Zrenjanina. Obzirom da je u pitanju derbi začelja, očekuje se zanimljiva i uzbudljiva utakmica.

Kao malina na torti od šlaga, od 19 časova sledi utakmica košarkaša Karađorđevai novosadskog Kadeta.

Karađ 3 seniorke

– Nadam se da će utakmica biti kvalitetna, uzbudljiva i neizvesna, a moji igrači su silno motivisani da se revanširaju za poraz u jesenjem delu prvanstva. Da ova utakmica bude pravi košarkaški ugođaj za sve ljubitelje košarke i navijače, pobrinuće se članovi Kulturno umetničkog društva Ilija Preradović iz Banatskog Karađorđeva.Pesmom i spletom koreografski perfektnih igara iz Srbije, mladi folkloristi će uveličati svojevrsni košarkaški praznik u Banatskom Karađorđevu. Upravo zato poziv svim prijateljima, ljubiteljima košarke i folklora, da u subotu 24. marta zauzmu svoja mesta na tribinama sportske dvorane u Banatskom Karađorđevu – poručio je trener ekipe Milan Plećaš.

Karađ 1 pionirke

Na kraju valja naglasiti da seniorke Karađorđeva, u nedelju 25. marta gostuju u Srbobranu. Favorit u ovom susretu svakako je domaća ekipa, koja igra odlično i zauzima četvrto mesto na tabeli. Ovo je poslednja utakmica seniorki u ovoj sezoni i bez obzira na ishod utakmice zauzeće sedmo mesto na tabeli, što je veliki uspeh u prvoj sezoni u Drugoj ženskoj ligi Srbije.

Karađ 7

 

montecito-petak


mc_rostilj

DOBRO DOŠLI U PINK PASAŽ

Pret_a_Porter2

Pročitajte još

IMG_20220624_191314

BOJAN DAVIDOVAC NOVI PREDSEDNIK KK PROLETER

Na današnjoj Skupštini Košarkaškog kluba Proleter, nakon što je dosadašnji predsednik Petko Popović iz ličnih ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>