15. 05. 2021.
Home / Rukomet / SAČUVALI TRON
IMG_6087

SAČUVALI TRON

Odgovornom i efiksnom igrom rukometaši Proletera ostvarili su plan da pobedom protiv Sinđelića sačuvaju poziciju broj 1 na tabeli, a to što su sa 28 ispaljenih plotuna do vrha napunili mrežu gostiju, ide u prilog maksimalnoj ozbiljnosti ekipe.

IMG_6110

– Zaista sam zadovoljan pristupom utakmici, ni jednog trena nismo favorizovali ulogu apsolutnog favorita. Bilo je propusta u odbrani, ali naravno da ima prostora za korekciju, obzirom da se radi o mladim igračima kojima itekako nedostaje iskustvo. Naredno kolo smo slobodni, posvetićemo se treninzima i korekciji svih uočenih detalja – istakao je trener Zrenjaninaca Zoltan Ivanica.

IMG_6104

– Zahvaljujem se na čestitkama, ova pobeda kao i ona u Lazarevcu proteklog vikenda, trijumf je ekipe, tima koji diše kao jedan, ima odličnu hemiju i na terenu izgara za svaku loptu…Samo da ovako nastavimo, a nema razloga da bude drugačije – poručio je najbolji akter meča golman i kapiten Proletera, Marko Gaćinović.

IMG_6083

Pročitajte još

65437018860a00fb8dc4587.39056600

RUKOMETAŠI PROLETERA SAČUVALI MESTO U ELITI

Bez obzira na poraz u Novom Pazaru 39:35, rukometaši Proletera uspeli su da sačuvaju mesto ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>