02. 10. 2023.
Home / Rukomet / PRIPREME ZA KOLUBARSKU BITKU… BIĆE TEŠKO, ALI….
IMG_5657

PRIPREME ZA KOLUBARSKU BITKU… BIĆE TEŠKO, ALI….

Rukometaši Proletera na krilima pobede protiv Indjije otpočeli su operaciju priprema za derbi u Lazarevcu koji će sigurno odrediti dalji tok prvenstva Super B lige….

IMG_5650

– Kolubara je lider, imaju dva boda više od nas i ekipe Kikinde koja je trenutno trećeplasirana.Igraju pred svojim navijačima i svakako su favoriti, ali mi u Lazarevac putujemo bez bele zastave….Pokazali su mladi rukometaši Proletera da mogu da budu itekako opasni i borbeni kada je najpotrebnije, da su kadri da se vrate i preokrenu tok utakmice, što je veoma bitno. Odmah nakon utakmice sa Indjijom započeli smo pripremu duela sa Kolubarom i nadam se da će sve biti dobro i da ćemo biti dostojan rival – naglasio je trener Proletera Zoltan Ivanica.

IMG_5641

– Obožavam ovakve utakmice u kojima ekipa nema prava na opuštanje i eventualnu grešku. Drago mi je što moji mladi saigrači bez treme, jedva čekaju derbi u Lazarevcu.To je svakako dobar znak da ćemo na parket dvorane u gradu uglja istrčati hrabri i odlučni u želji da se nadmećemo i nadmudrimo rivala. Utakmica sa Indjijom u Zrenjaninu najbolji je pokazatelj visokih dometa mlade ekipe Proletera koja ambiciozno nastavlja takmičenje u Super B ligi – dopunio je reči svog trenera, najiskusniji rukometaš Proletera Gorjan Spahić.

 

montecito-cetvrtak

DOBRO DOŠLI U PINK PASAŽ

Pret_a_Porter2

Pročitajte još

Juniorke_naslovna_domacinstvo_kvalifikacije_23

Rukometnom savezu Srbije domaćinstvo kvlaifikacija za žensko juniorsko SP, Đerona okuplja seniorski razvojni tim

Ženska juniorska reprezentacija Srbije, u novembru mesecu, boriće se za vizu za Svetsko juniorsko prvenstvo ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>