30. 06. 2022.
Home / Košarka / BUM BUM LALE I JEDANAESTA POBEDA….
IMG_5671

BUM BUM LALE I JEDANAESTA POBEDA….

Tragom misli čuvenog američkog pisca Edvarda Olbija koji u svojoj Zoološkoj priči kaže da svaka životna drama može imati srećan ili tužan ishod, zavisi samo sa koje strane se posmatra…

IMG_5690

Slobodan Bum bum Lalić, prva haubica Proleterove napadačke produkcije, potrudio se sa svojih 30 lakih komada, tj. ubačenih poena, da drama na parketu Kristalne dvorane i duel sa uvek neugodnom i kvalitetnom ekipom iz Velike Plane, ima srećan kraj…Košarkaši Proletera slavili su nakon produžetka i dodatnih 5 minuta igre, rezultatom 84 : 79 i upisali 11. trijumf u ovogodišnjem prvenstvu i učvrstili se na deobi četvrtog mesta na tabeli.

– Teško je posle ovakve utakmice bilo šta reći, a biti originalan i neponavljati se…Nekada su i ovakve utakmice u domenu realnosti, to je savremena košarka koja sa sobom nosi puno uzbuđenja, drame i na kraju nekome donese radost, a poraženom tugu…Vratilo nam se sve ono što smo u nekim prethodnim utakmicama na našem terenu možda i nepravedno izgubili i zbog toga sam veoma srećan…Čestitao sam igračima, smogli su snage i u ovoj utakmici, kada smo imali lomnih i tamnih trenutaka, vratili se u pravi ritam i na kraju zasluženo trijumfovali….Nedelja je dan za odmor, a već od ponedeljka okrećemo se pripremi novog duela sa ekipom Klika u Arilju, narednog vikenda – poručio je trener Zrenjaninaca Zoran Bajin.

IMG_5682

– Imali smo problema u igri, ali to sve sada nije bitno, jedino što se pamti je pobeda…U produžetku smo tek uhvatili ritam i pokazali pravo lice, a tada gosti nisu imali šta da traže…Vratilo nam se sve ranije propušteno i sada se lakše diše – istakao je najbolji pojedinac utakmice Slobodan Lalić.

 

montecito-Nedelja2

DOBRO DOŠLI U PINK PASAŽ

Pret_a_Porter2

Pročitajte još

received_604000584250331

KAD IH DARKO SPREMI

Zlatni oreol srpskih basketaša, prvaka sveta iz Antverpena, nadvio je zemlju Srbiju i košarkašku javnost ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>