12. 08. 2022.
Home / Fudbal / NIGERIJAC ONOVO U UJPEŠTU POSREDSTVOM AGENCIJE INTER SPORT FRIENDS
Onovo 0 naslovna

NIGERIJAC ONOVO U UJPEŠTU POSREDSTVOM AGENCIJE INTER SPORT FRIENDS

Milan Čabrić Čabra, fudbalski fanatik i čovek sa ogromnom energijom i voljom da njegova agencija Inter sport friends uspe u poslu, trenutno čini čuda i intenzivno radi na promociji mladih i supertalentovanih fudbalera.

Onovo 11

Inter sport friends je u saradnji sa švedskom agencijom SBN iz Stokholma posredovao u realizaciji transfera talentovanog dvadesetdvogodišnjeg nigerijskog fudbalera Vincenta Onova u slavnu ekipu Ujpešta iz Budimpešte, koja se takmiči u superligi Mađarske.Onovo je potisao ugovor na 4,5 godine, a do sada je bio igrač Helsinkija.

Onovo 3

– Vincent Onovo je pre svega sjajan mladić i odličan fudbaler pred kojim je lepa karijera.Bila je milina sa njim sarađivati i učestvovati u realizaciji zanimljivog transfera u kojem su učestvovale i drage kolege iz Švedske, a svakako da treba istaći i gospodina Roderika Dusateleta, vlasnika Ujpešta i trenera Vignjevića koji je bio oduševljen onim što je Onovo prikazao na probi .

Vincetu u svoje lično i ime mojih kolega iz agencije Inter sport friends, želim puno sreće u nastavku karijere i ubeđen sam da će u dresu slavnog Ujpešta vrlo brzo pokazati raskošan talenat i fudbalsko umeće – ekskluzivno za portal Sportinfo istakao je Milan Čabrić, prvi čovek fudbalske agencije Inter sport friends, koja zastupa trenutno dvadesetak talentovanih fudbalera, od kojih su četvorica reprezentatici BIH, a jedanaestorica igrači novosadske Vojvodine.

Onovo 7

montecito-utorak2

DOBRO DOŠLI U PINK PASAŽ

Pret_a_Porter2

Pročitajte još

received_542693300660584

MATIJA TOMOVIĆ U ZADRUGARU IZ LAZAREVA

Na preporuku svog nekadašnjeg trenera u Radničkom iz Zrenjanina, Vladimira Grbušića, Matija Tomović, talentovani fudbaler, ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>