29. 01. 2023.
Home / Ostali sportovi / KLINCI AS 023 PRVACI SRBIJE
Bora Bora 0 naslovna

KLINCI AS 023 PRVACI SRBIJE

Da su najbolji kada je najvažnije pokazali su mladi atletičari Atletskog kluba AS 023 iz Zrenjanina rođeni 2010. Godine i sjajnim nastupom u Beogradu postali ekipni prvaci Srbije!!!

Bora Bora 2

Na finalnom takmičenju ekipnog prvenstva Srbije u dečijoj atletici koje je održano juče u atletskoj dvorani u Beogradu, najmlađi članovi AS 023 rošeni 2010. godine osvojili su prvo mesto i zlatne medalje.

Istovremeno generacija atletičara rođenih 2008. godine osvojila je treće mesto, dok su generacije 2007. i 2009. ostvarile odličan rezultat i osvojile četvrta mesta.

– Do plasmana na finalno takmičenje naši najmlađi članovi stigli su najpre pobedama u sve četiri uzrasne kategorije na takmičenju za teritoriju Banata i jednim prvim i tri druga mesta na prvenstvu Vojvodine…

Bora Bora 5

Na finalnom takmičenju juče u Beogradu, učestvovale su 24 najbolje ekipe iz cele Srbije, a ekipu AS 023 predvodili su treneri Vukosava Đapić Atanacković, Tatjana Vukov, Svetlana Jevremov i Borislav Mandić.Ovom prilikom zahvaljujemo se zrenjaninskim osnovnim školama Petar Petrović Njegoš i Žarko Zrenjanin na izvanrednoj saradnji, kao i svima koji su nam pomogli da deci obezbedimo besplatan prevoz i osveženje prilikom svih odlazaka na takmičenja iz programa dečije atletike – istakao je Borislav Mandić.

Bora Bora 6

 

montecito-ponedeljak2

DOBRO DOŠLI U PINK PASAŽ

Pret_a_Porter2

Pročitajte još

image_6483441 (1)

BRANKO ĐUKIĆ NAJBOLJI RVAČ SRBIJE DO 17 GODINA

Branko Đukić mladi rvač Proletera i reprezentativac Srbije, proglašen je za najboljeg rvača države u ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>