25. 06. 2022.
Home / Košarka / LALETOVA DVADESETOMINUTNA PARTITURA U ALEKSINCU
IMG_5382

LALETOVA DVADESETOMINUTNA PARTITURA U ALEKSINCU

Napredak – Proleter 60 : 80 ( 13:22, 14:21, 18:24. 15:13 )

Kad majstor namesti ruku i sa nekoliko vezanih poena razoruža protivničku odbranu, onda toj ekipi obično spasa nema….A kakav je Slobodan Lalić majstor, ne treba trošiti reči, jer to se na delu videlo i večeras u Aleksincu.Bum bum Lale predvodio je Proleter do devete pobede i sa ukupno 26 poena, od kojih je 23 postigao u fantastičnoj dvedesetominutnoj partituri u prva dva perioda utakmice.

IMG_5383

Odlično postavljena utakmica trenera Zorana Bajina, disciplinovan pristup igri doprineli su utisku da Proleter nije mogao da izgubi u Aleksincu, a uz pomenutog Lalića, odlični su bili Stefan Atanacković, Petar Lambić i Kostas Stratakis.

Lambić je imao i najbolji indeksni učinak 21, uz 13 poena imao je 3 asistencije i 7 skokova, Atanacković je ubacio 15 poena, uz fantastičan procenat za dva poena 6 od 8 i ukupan indeks 20.Kostas Stratakis ubacio je 5 od 6 za 2 poena i ukupno postigao 13 poena uz tri skoka. A ne treba zanemariti i učinak ostalih igrača koji su igrali na ovoj utakmici, Dejana Burića, Đorđa Božovića, Marka Milakovića, Nikole Šućova i Nedeljka Panića.

IMG_5384

– Čestitam momcima na sjajnoj igri i pobedi koja je blistavo čista i ubedljiva.Prekinuli smo neugodnu seriju poraza i sada je sve lakše i lepše – kratko je prokomentarisao Zoran Bajin.

 

montecito-Nedelja2

DOBRO DOŠLI U PINK PASAŽ

Pret_a_Porter2

Pročitajte još

IMG_20220624_191314

BOJAN DAVIDOVAC NOVI PREDSEDNIK KK PROLETER

Na današnjoj Skupštini Košarkaškog kluba Proleter, nakon što je dosadašnji predsednik Petko Popović iz ličnih ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>