13. 05. 2021.
Home / Košarka / PROLETER PROTIV PIROTA U SUBOTU U 19 ČASOVA
IMG_5114

PROLETER PROTIV PIROTA U SUBOTU U 19 ČASOVA

Nastavak šampionata i derbi meč sa ekipom Pirota, koja u Zrenjanin dolazi silno motivisana i željna revanša za poraz na otvoranju sezone u subotu na Svetog Jovana u 19 časova pod svodovima Kristalne lepotice….

 

Košarkaši Proletera uz dobar rad tokom protekle nedelje, spremni dočekuju kvalitetnog rivala i ekipu koja je uvek spremna da iskoristi eventualnu neopreznost i kazni protivnika.

IMG_5113

– Svesni smo kvaliteta Pirota ali i željni trijumfa….Zaželeli smo se utakmica, to se videlo i na nekoliko poslednjih treninga, sve je prštalo od duela i bilo je puno energije…Nadam se da će u subotu biti gledalaca na tribina, bez obzira što je Sveti Jovan, velika slava…To neka bude moja preporuka, prvo svi na basket, pa onda na slavu – uz osmeh poručio je popularni Bum bum Lale, Slobodan Lalić.

IMG_5115

 

montecito-petak

DOBRO DOŠLI U PINK PASAŽ

Pret_a_Porter2

Pročitajte još

IMG-67c3032b38bf039573306052d9f0a4b2-V

KOŠARKA U SRCU

Nekoliko generacija malih košarkaša zrenjaninskog Proletera, u sportskoj dvorani osnovne škole Jovan Cvijić u Zrenjaninu, ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>