02. 12. 2022.
Home / Ostali sportovi / SAŠKA RAPAIĆ U FINALU, A ZOKA NIKOLIĆ U POLUFINALU KUPA NACIJA U BOKSU
Saška i Zoka 1

SAŠKA RAPAIĆ U FINALU, A ZOKA NIKOLIĆ U POLUFINALU KUPA NACIJA U BOKSU

Na Kupu nacija u boksu za dame, koji se sedmi put održava u somborskoj dvorani Mostonga, u konkurenciji juniorki (15 i 16 godina), mladih (17 i 18 godina) i seniorki (19 do 40 godina), okupilo se ukupno 157 bokserki iz 27 zemalja.

Reprezentativka Srbije i članica Spartanca iz Žitišta, Saška Rapaić, ostvarila je fantastičan rezultat i plasirala se u finale ovog velikog takmičenja u gradu fijakera i zelenila.

U polufinalu sjajna Saška je u kategoriji do 69 kilograma pobedila reprezentativku Kazahstana, prekidom u trećoj rundi. U finalu i borbi za zlato, u nedelju 14. januara ukrstiće rukavice sa reprezentativkom Hrvatske.

Saška i Zoka 5

Zoka Nikolić, članica Petrovgrada iz Zrenjanina, danas je u sjajnom meču pobedila reprezentativku Kazahstana i obezbedila plasman u polufinale, koje je na programu u subotu 13. januara….

 

montecito-petak

DOBRO DOŠLI U PINK PASAŽ

Pret_a_Porter2

Pročitajte još

IMG-20221127-WA0011

SOFIA I MATEJA PROLETEROVI JUNACI NOVOG SADA

Proleter ekipno III mesto! Janković Mateja 7 medalja, Travar Sofia dvostruki Prvak Srbije!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>