15. 08. 2022.
Home / Ostali sportovi / „Novinari“ savladali tim „Selektora“
IMG_4681

„Novinari“ savladali tim „Selektora“

Kristalna dvorana u Zrenjaninu 23. decembra 2017. ugostila je boks selekcije „selektora“ i „novinara“, koje su činili kandidati za nacionalni boks tim Srbije. Boks spektakl u sportskoj lepotici na Begeju bio je izbornog karaktera, a ljubitelji boksa u Zrenjaninu saglasni su da je ova manifestacija ispunila sva očekivanja. Meč pod nazivom „Selektor-Novinari“ organizovao je Bokserski savez Srbije, uz tehničku podršku BK Petrovgrad i pod pokroviteljstvom Grada Zrenjanina.

IMG_4670

Tim „selektor“ predvodio je selektor Srbije Tomislav Antelj, dok su sa druge strane u timu „novinari“ bili bokseri koje su predvodili Dušan Vasiljević (doajen sportskog i borilačkog novinarstva) i trener Milivoje Bašić. Na kraju posle sjajnih borbi pobedu je odneo tim „novinari“ 7:5.

IMG_4682

Pre početka meča okupljene je pozdravio zamenik gradonačelnika Zrenjanina, Saša Santovac, kome je zahvalnicu za doprinos razvoju bokserskog sporta uručio predsednik organizacionog odbora Zoran Protić. Zahvalnicu je primio i Željko Malušić, koji nesebično pomaže Bokserski klub Petrovgrad.

Zahvalnicu za doprinos u razvoju boksa i tačno 53 godine aktivnog rada u boksu, Stevanu Čizmiću uručio je trener BK Petrovgrad i nekadašnji dugogodišnji reprezentativac, Srđan Evđenić. Predsednik Bokserskog saveza Srbije, Nenad Borovčanin, uručio je zahvalnicu za doprinos u razvoju boksa legendarnom bokseru, Mirku Puzoviću.

IMG_4684

Trener seniorske reprezentacije Srbije i ujedno trener BK Petrovgrad, Milan Piperski pre tačno pet godina pravo u Kristalnoj dvorani odboksovao je proslednji profi meč u kome je odbranio titulu Sveslovenskog prvaka.

„Divne uspomene me vežu za Kristalnu dvoranu, trenutak u karijeri koji nikada neću zaboraviti. Ostao sam u boksu, boks je moj život i celog sebe sam dao da ovaj sport u mom Zrenjaninu, zajedno sa kolegama podignem na što bolji mogući nivo. Revija „Selektor-Novinari“ dokazala je da Zrenjaninci vole boks i da ovaj sport u ovom gradu ima perspektivu. Veoma sam zadovoljan organizacijom, ali i kvalitetom borbi i uopšte boksa koji je viđen na ovoj manifestaciji. Sve to govori da smo na dobrom putu, da uz ogroman rad možemo očekivati blistavu budućnost boksa ne samo u Zrenjaninu, već celoj našoj zemlji – zaključio je Piperski.

IMG_4687

„KRISTALNA DVORANA“ ZRENJANIN, 23. DECEMBAR 2017.

Selektor vs Novinari – 5:7

PAROVI:

Elita (seniori) –

Kategorija do 52 kg: Dušan Janjić vs Nemanja Gavrilović (Janjić predao)

Kategorija do 60 kg: Nikola Ristić – Aleksandar Naumovski 2:1

Kategorija do 69 kg: Petar Stošić – Nikola Živanović 3:0

Kategorija do 75 kg: Stefan Panić – Branko Gubaš 3:0

Kategorija do 81 kg: Filip Stanković – Saša Milovac 0:3

Kategorija do 81 kg: Nikola Stefanović – Geard Ajetović 1:2

Kategorija do 91 kg: Marko Docić – Nikola Vlahović 1:2

IMG_4689

MLADI –

Kategorija do 52 kg: Rade Joksimović – Aleksandar Jovanović 3:0

Kategorija do 64 kg: Nenad Jovanović – Matija Tijanić 2:1

Kategorija do 69 kg: Miloš Obradović – Milan Branković 0:3

Kategorija do 69 kg: Zlatko Janjić – Dejan Dašić 0:3

Kategorija do 75 kg: Nikola Đuka – Aleksa Mitić 0:3

 

montecito-ponedeljak2

DOBRO DOŠLI

U PINK PASAŽ

Pret_a_Porter2

optika

Pročitajte još

received_1412529009251720

MLADI RVAČI PROLETERA NA KAMPU U SOMBORU

Aleksandar Terzin, Marko Vasić i Stevan Kojić, rvači Proletera iz Zrenjanina, nalaze se na kampu ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>