02. 10. 2023.
Home / Košarka / VEČERAS NOVI FESTIVAL KOŠARKE U BANATSKOM KARAĐORĐEVU
Deja 4

VEČERAS NOVI FESTIVAL KOŠARKE U BANATSKOM KARAĐORĐEVU

Večeras u novu sportsku lepoticu u Banatskom Karađorđevu stiže neporaženi, prvoplasirani Star iz Novog Sada.

Prava košarkaška poslastica, nema nikakve sumnje, obzirom da i domaći košarkaši Karađorđeva igraju sjajno i posebno su motivisani pred svojim navijačima…

Deja 1

– Biće teška i neizvesna utakmica i zato pozivam ljubitelje košarke i navijače da zauzmu svoja mesta u dvorani i fer i sportskim navijanjem doprinesu da dođemo do pobede koja bi nam puno značila pre svega za samopouzdanje a i da ostanemo u trci za najviši plasman – istakao je Luka Uzelac, košarkaš Karađorđeva koji igra u sjajnoj formi i bio je stožer pobede u Zrenjaninu protiv Bagljaša.

Deja 2

Utakmica Karađorđevo – Star igra se u subotu 16.decembra u novoj dvorani u banatskom Karađorđevu sa početkom u 19 časova.

Deja 5

Seniorke Karađorđeva u subotu, 16. decembra u 16,30 časova u Banatskom Karađorđevu, igraju protiv ekipe “Girl Basket” iz Beograda. Obzirom da Karađorđevčanke još uvek nisu kompletne, očekuje ih teška i do kraja neizvesna utakmica….

IMG_4413

 

montecito-subota2

DOBRO DOŠLI U PINK PASAŽ

gold

Pret_a_Porter2

Smizla

retro

optika

Pročitajte još

image_6487327_1

SVETAC MARŠIRAO U VRBASU

Vrbas – Sveti Đorđe 65:81 ( 18:13, 14:30, 18:19, 17:19 )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>