08. 06. 2023.
Home / Košarka / BLISTAVA POBEDA KOŠARKAŠA KARAĐORĐEVA U DERBIJU SA KIKINDOM
Plava 3

BLISTAVA POBEDA KOŠARKAŠA KARAĐORĐEVA U DERBIJU SA KIKINDOM

Karađorđevo – Velika Kikinda 88 : 71 ( 19:19, 29:17, 23:17, 17:18 )

Košarkaški spektakl u velikom banatskom derbiju je u potpunosti uspeo, a gledaoci u novoj sportskoj lepotici u Banatskom Karađorđevu uživali su u odličnoj košarci i velikoj pobedi domaćeg tima.

Izabranici trenera Mileta Plećaša sedmim trijumfom prestigli su na tabeli velikog rivala i gosta iz Kikinde i trenutno zauzimaju treću poziciju.

Plava 4

Nakon egal prve četvrtine, košarkaši Karađorđeva u drugom periodu uzeli su stvari u svoje ruke i napravili lepu zalihu od 12 poena plusa, koju su nakon odmora još uvećali za dodatnih 6 poena što je za goste iz Kikinde bilo nedostižno, mada su poslednji period rešili u svoju korist 18:17.

Plava 5

Svetske prvakinje, članice Sportskog kluba Plava zvezda iz Zrenjanina, svojim čarobnim plesom i sjajnim nastupom, dodatno su razgalile posetioce u novoj dvorani u Banatskom Karađorđevu.

Seniorke Karađorđeva u nedelju, 3. decembra, sa početkom u 12,30 časova, igraju protiv ekipe “Banovci Dunav”. Interesantno je da “Banovci Dunav” kao domaćini utakmice igraju u Surduku, mesto koje je pobratim sa Banatskim Karađorđevom, pa će ovo biti dodatni motiv da se odigra dobro i zabeleži nova pobeda na gostovanju.

 

montecito-Nedelja2

DOBRO DOŠLI U PINK PASAŽ

gold

Pret_a_Porter2

Smizla

retro

optika

Pročitajte još

Janjusevic-1-450x300

TEHNIČKI PREGLED „JANJUŠEVIĆ“ SEČANJ – DVE DECENIJE POSTOJANJA

Privredno društvo „Janjušević“ d.o.o. Sečanj ovih dana obeležava značajan jubilej, dve decenije od svog osnivanja ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>