31. 01. 2023.
Home / Ostali sportovi / TALE MAJSTOR…PRVI VETERANSKI TENISKI REKET VOJVODINE!!!
IMG_4062

TALE MAJSTOR…PRVI VETERANSKI TENISKI REKET VOJVODINE!!!

Miodrag Tatić Tale, sportsmen i avanturista koji ume da uživa u životu i svakom novom danu, zahvaljujući sjajnim teniskim mečevima i brojnim pobedama, okitio se laskavom titulom najboljeg veterana, tenisera u Vojvodini.

– Sezona je bila duga i naporna ali obzirom na ljubav prema tenisu, volju i želju da sam svakoga dana sa teniskim reketom u ruci, ništa mi nije bilo teško. Puno sam trenirao i radio na usavršavanju detalja koji su mi nedostajali i veoma sam zadovoljan što sam na vrhu. Odigrao sam puno mečeva na dobro organizovanim turnirima i ono čime se posobno ponosim su brojna finala..Igrati finalni meč, je relikvija, nešto posebno i obožavam te momente kada se pripremam za finalni meč, bez obzira da li sam na kraju pobedio ili pružio ruku i čestitao boljem protivniku… – u jednom dahu priča popularni Tale, uz napomenu da je uspešna sezona ukrašena velikim uspehom u dublu, gde je igrajući sa nekadašnjim rukometašem Proletera Mirkonjevim, stigao do vicešampionske titule Vojvodine.

IMG_4065

– Titula na openu “Kovačica” gde je konkurencija bila žestoka jer se odlučivalo o konačnom plasmanu za 2017.godinu je kruna, vrh ovogodišnje sezone i mog uspeha… Turnir je bio odlično organizovan i ovom prilikom se zahvaljujem domaćinima na gostoprimstvu.

– Moram da naglasim da sam izostao sa par takođe jakih i sjajno organizovanih turnira, zbog prisustva na US Openu u New Yorku. Ostvario sam san svakog tenisera, bez obzira da li je početnik, rekreativac ili veteran …Iskustvo sa tog događaja ne može se rečima opisati…Njujork se jednostavno mora doživeti… – oduševljeno i još uvek sa jakim impresijama, priča Miodrag Tatić

IMG_4064

– Uspesi iz ove sezone su mi veliki podstrek za sledeću, u kojoj očekujem napredak, obzirom da ću se kao i uvek pripremati tokom zimske pauze. Ako stignem i do vicešampionske titule u konkurenciji teniskig veterana Vojvodine, biću prezadovoljan – skromno dodaje na kraju Miodrag Tatić Tale, ističući veliku podršku koju mu je kum Srđan Mrge Mojsin, nesebično pružao na brojnim turnirima..

– Kum Mrge je talija, kad je on pored terena, nekako sam bezbrižan i siguran da je novi trijumf na pomolu…Neka tako i ostane u narednim sezonama i neću se žaliti – šeretski, uz pozdrav svim čitaocima portala Sportinfo, dodaje Miodrag Tatić, najbolji teniski veteran Vojvodine!!!

Bravo Tale, majstore!!!

 

montecito-petak

DOBRO DOŠLI U PINK PASAŽ

gold

Pret_a_Porter2

Smizla

retro

optika

Pročitajte još

image_6483441

DUNJA EREMIĆ BRONZANA NA DVORANSKOM PRVENSTVU SRBIJE ZA JUNIORKE

Na dvoranskom prvenstvu Srbije u Beogradu za juniorke U20, šesnaestogodišnja Zrenjaninka, Dunja Eremić, članica Atletskog ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>