08. 06. 2023.
Home / Košarka / BRAVO RUKOMETAŠI!!!
IMG_3808

BRAVO RUKOMETAŠI!!!

Proleter se voli, za Proleter se iskreno navija!!!

Podrška kada je najpotrebnije i sjajan primer sportske kolegijalnosti, lekcija broj jedan koju su ličnim primerom, na delu zadali rukometaši Proletera i zaslužili jedno veliko BRAVO!!!

– Pamti pa vrati – uz smešak komentariše Miljan Erić i dodaje:
– Tako ćemo širiti krugove i rasplamsati strast podrške i kolegijalnost ostalih sportista.

– Milina je zaista biti na terenu i ostaviti srce i poslednji atom snage za pobedu, kada znaš da su na tribinama kolege, nije bitno iz kog sporta i kada ti daju podršku.

To je vrhunski stimulans i zbog toga akcija Svi na tribine, igra Proleter, podrška je potrebna, mora da zaživi i uspe… Predivno je kada su tribine Kristalne lepotice prepune i kada su gledaoci zadovoljni i pružaju podršku. Tada se utakmice teško gube – iskren je Vesko Barjaktarević sjajni rukometaš Proletera, koji je sinoć na utakmici košarkaša Proletera sa ekipom Klik-a iz Arilja, zajedno sa legensarnim Kukcem i drugarima iz ekipe Miljanom Erićem i Sašom Terzićem bio na tribinama i navijao za domaći tim.

– U dvorani je bio i naš trener Momir Rnić, samo što ga nema na fotografiji zajedno sa nama, ali naša podrška nije izostala. Nadam se da će naše kolege i drugari košarkaši, kojima čestitam na pobedi, uzvratiti i time pospešiti akciju da probudimo svest kod ljubitelja sporta u Zrenjaninu i okolini, da bez obzira na ime i snagu protivnika, njegov renome i atraktivnost, zauzmu svoje mesto na utakmicama. Sportske priredbe su u našem gradu besplatne i potrebno je samo malo truda da se dodje do hale, sve ostalo je, naravno na nama sportistima – dopunio je svoje saigrače Saša Terzić.

IMG_3802

Lepotu košarkaškog dogadjaja u sredu uveče u Kristalnoj dvorani svojim prisustvom i sjajnim doprinosom upotpunile su prvakinje sveta, članice Sportskog kluba Plava zvezda i učenica srednje Muzičke škole u Zrenjaninu Marija Aleksić, koja je sjajno uživo otpevala himnu Srbije!!!

 

montecito-cetvrtak

DOBRO DOŠLI U PINK PASAŽ

gold

Pret_a_Porter2

Smizla

retro

optika

Pročitajte još

Janjusevic-1-450x300

TEHNIČKI PREGLED „JANJUŠEVIĆ“ SEČANJ – DVE DECENIJE POSTOJANJA

Privredno društvo „Janjušević“ d.o.o. Sečanj ovih dana obeležava značajan jubilej, dve decenije od svog osnivanja ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>