28. 09. 2022.
Home / Košarka / POBEDA JUNIORA PROLETERA U KARAĐORĐEVU
Karađ 6

POBEDA JUNIORA PROLETERA U KARAĐORĐEVU

Karađorđevo – Proleter 84 : 93 ( 16:19, 16:30, 28:22, 24:22 )

Juniori KK Proleter iz Zrenjanina, uz minimalan poraz od Tamiša u Pančevu i dve odložene utakmice na svom parketu protiv Kovina i Vršca, ostvarili su prvu pobedu u takmičenju juniorske košarkaške lige Vojvodine u Karađorđevu, protiv istoimene domaće ekipe.

Predvođeni trojkom koja je član seniorskog sastava Proletera, Lazukić, Panić, Vržina, mladi košarkaši iz Zrenjanina, naročito u prva dva perioda igre izdominirali su i pokazali svoj kvalitet.

Uporni domaćini nisu se lako predali i naročito u drugom poluvremenu uspeli su da smanje ubedljivu razliku i utakmicu okončaju sa solidnih 9 poena minusa.

Karađ 1

Na kraju greh bi bio ne istaći i odlično suđenje mladih arbitara Dejana Pavlovića iz Novog Bečeja i Luke Vojinovića iz Zrenjanina, a stvari je pod kontrolom na ovoj zanimljivoj i kvalitetnoj utakmici, držao delegat Oliver Čilag.

Talentovani Đuro Dautović, junior beogradskog Partizana, inače rođen u Karađorđevu, bio je specijalni gost na utakmici!!!

Karađ 3

 

montecito-Nedelja2

DOBRO DOŠLI U PINK PASAŽ

gold

Pret_a_Porter2

Smizla

retro

optika

Pročitajte još

1663519356821_image_6483441

POBEDILA JE KOŠARKA

Više od 60 mladih košarkaša, devojčica i dečaka iz rumunskog Temišvara, Novog Miloševa i Srpske ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>