01. 10. 2022.
Home / Rukomet / RUKOMETNI SPEKTAKL U ZRENJANINU PROLETER DOČEKUJE MORAVU
IMG_3252

RUKOMETNI SPEKTAKL U ZRENJANINU PROLETER DOČEKUJE MORAVU

Poraz u Vrbasu 30:25 u četvrtak uveče nije obeshrabrio izabranike trenera Momira Rnića, koji na svom parketu u nedelju 12. novembra od 17 časova dočekuju ekipu Morave iz Velike Plane.

– Iz poraza u Vrbasu smo izvukli pouke, nismo dobro izgledali na toj utakmici i pretrpeli smo zaslužen poraz.Utakmica sa gostima iz Plane je svojevrsni derbi, odlična ekipa nam je gost, ali nadam se pozitivnom ishodu i pre svega dobroj igri. Igrači su se nakon povratka iz Pariza, gde su blistali kao studenti Tehničkog fakulteta Mihajlo Pupin i osvojili zlato na studentskim igrama, aklimatizovali i odmorili pre svega, što je u velikoj meri bio problem u Vrbasu.Ali nećemo sad o uzrocima slabe igre i poraza, pobeda nad Moravom vratila bi nas u pravi kolosek – optimističan je kao i uvek strateg Zrenjaninaca Momir Rnić.

IMG_3249

– Prilika je da pozovemo ljubitelje rukometa na derbi susret sa Moravom i nastavimo lepu akciju Svi na tribine, podrška je potrebna….Nama bodrenje navijača zaista znači i ubeđen sam da ih u susretu sa ekipom iz Velike Plane nećemo razočarati – dopunio je svog trenera Saša Terzić, uz poziv svim ljubiteljima rukometa da u nedelju u 17 časova budu u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu.

 

montecito-Nedelja2

DOBRO DOŠLI U PINK PASAŽ

gold

Pret_a_Porter2

Smizla

retro

optika

Pročitajte još

Antonio GERONA SALAET (coach) during the handball match Serbia vs Ukraine, Men’s EHF EURO 2022 Hungary, Slovakia, Szeged ,Hungary, 13.01.2021, Mandatory Credit ©  Jozo Cabraja / kolektiff

Selektor Toni Đerona saopštio spisak kandidata za trenažni centar Rukometnog saveza Srbije

Selektor Toni Đerona saopštio je spisak kandidata za sastav muške seniorske reprezentacije Srbije pred trenažni ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>