04. 10. 2023.
Home / Kultura i život oko nas / Velika akcija PerSu marketa za kupovinu ogreva za 100 porodica
topli dinar

Velika akcija PerSu marketa za kupovinu ogreva za 100 porodica

U svim PerSu marketima

Velika humanitarna akcija PerSu marketa, pod nazivom Topli dinar, za obezbeđivanje ogreva za 100 najugroženijih porodica, pokrenuta je i ove godine. Sakupljanje novca počelo je 1. i traje sve do 31. oktobra. Od svakog ostvarenog računa u PerSu marketima izdvojiće se po 1 dinar, tokom tih mesec dana, da bi se od sakupljenog novca kupio ogrev u vrednosti od preko milion i po dinara, koji će se dostaviti porodicama pre zime.

„Akciju Topli dinar organizujemo treću godinu zaredom. Veoma smo zadovoljni odzivom građana i uz njihovu pomoć i ove godine će novih 100 porodica dobiti ogrev za celu zimu“ – poručuju iz PerSu marketa.

Cilj akcije je da se pomogne i dodatno doprinese zajednici, kroz direktnu i transparentnu pomoć najugroženijima, a u sve to uključili su se i prijatelji akcije, kompanije Štark, Imlek, Moravka, Pepsi, Kremanska voda i Victoria oil, koje su podržale akciju i istakle važnost brige o potrošačima.

Tokom mesec dana trajanja akcije, sakupljaće se sredstva tako što će kompanija PerSu od svakog ostvarenog računa odvajati po 1 dinar, od kojih će se kupiti ogrev. Samim tim, što se više računa ostvari i što se više potrošača uključi, više će se i porodica obezbediti.

Po završetku akcije, kad se sakupe sredstva, sledi kupovina ogreva i uručenje porodicama, već u prvoj nedelji novembra, kako bi spremno dočekali zimu.

 

DOBRO DOŠLI U PINK PASAŽ

gold

Pret_a_Porter2

Smizla

retro

optika

Pročitajte još

elektronska - oktobar 2023.

Mesečni program Kulturnog centra Zrenjanina – Oktobar 2023.

– U toku oktobra Kulturni centar je u znaku arhitekture organizacijom dva programa koja su ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>