20. 08. 2022.
Home / Košarka / PRIMER KAKO TO RADI KK SLOBODA IZ UŽICA
image

PRIMER KAKO TO RADI KK SLOBODA IZ UŽICA

Jedna od najzanimljivih ekipa za gledanje u nižim ligama u Srbiji jeste užička Sloboda, koja nastupa u 2. muškoj ligi Srbije!

U ovoj ekipi igraju tri igrača koja su u karijeri igrala u ABA ligi, a to su dva Užičanina – Nikola Otašević i Nikola Malešević i Šapčanin Stefan Simić!

U prva dva kola savladali su Konstantin i Proleter i Zrenjanina, a mladi Simić u obe utakmice je bio najbolji u svojoj ekipi, pa u dva dosadašnja kola beleži prosečno 28 poena, 7 skokova i 4 asistencije, uz šut iz igre od neverovatnih 79 procenata!

Kada je reč o ekipi sa Đetinje, ne možemo, a i ne smemo zaboraviti publiku koja na utakmice dolazi u velikom broju u halu u Velikom parku i zdušno bodri svoju ekipu.

A nakon utakmice sa Proleterom koju je Sloboda dobila rezultatom 96:64, oglasio se finansijer kluba, Saša Turović, biznismen iz Čikaga i rekao da je pre meča obećao svakom igraču premiju od 100 dolara ukoliko zabeleže pobedu sa preko 25 poena razlike!

Lepa priča iz grada sa Đetinje. Nadajmo se da će ovakvih priča, ne samo u Srbiji, već i u čitavom regionu iz dana u dan biti sve više!

Kompletan tekst i fotografija preuzeti sa FB stranice Edin Enciklopedija

DOBRO DOŠLI U PINK PASAŽ

gold

Pret_a_Porter2

Smizla

retro

optika

Pročitajte još

IMG_20220813_170013

DATUNAŠVILI PIKAO BASKET SA KLINCIMA NA ENGLER KUPU

Svetski šampion i bronzani olimpijac iz Tokija, reprezentativac Srbije i rvač Proletera iz Zrenjanina, Zurab ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>