22. 09. 2023.
Home / Košarka / STARTOVALI PIONIRI KK SVETI ĐORĐE
Pioniri Sv Đ 22 naslovna

STARTOVALI PIONIRI KK SVETI ĐORĐE

Pionirska ekipa košarkaškog kluba “Sveti Đorđe” dečaci rođeni 2004.godine i mlađi, odigrala je prvu utakmicu u ligi KSV i poražena je u susretu sa ekipom Jedinstva iz Novog Bečeja rezultatom 71:40.

Bez obzira na ubedljiv poraz trener ekipe Nenad Vignjević zadovoljan je učinkom svojih igrača, naročito ako se uzme u obzir da se Jedinstvo takmiči u ligi već drugu sezonu a košarkaši iz Žitišta su debitanti i gotovo svi su 2005. godište i mlađi…

Pioniri Sv Đ 33

Ekipa KK Sveti Đorđe nastupila je u sastavu :Vanja Bibin 13 poena, David Glušac, Milan Rodić 2 , Jovan Miljuš 21, Filip Ćulibrk, Dalibor Kosanović, Stefan Ždrnja, Marko Glušac 2, Stefan Ćulibrk, Dimitrije Živin Dimitrije, Mahajlo Miljuš 2 poena i Vukašin Ždrnja.

Sledeće 2. kolo igra se narednog vikenda u Žitištu, a pioniri Sveca dočekuju ekipu Zadrugara iz Lazareva. Biće to lepa prilika da kapiten Vanja Bibin, zajedno sa svojim saigračima, uz podršku publike, pokuša da ostvari prvu pobedu u sezoni i dobrom igrom uveri sve da košarka u Žitištu i okolnim mestima ima svetlu budućnost….

 

DOBRO DOŠLI U PINK PASAŽ

gold

Pret_a_Porter2

Smizla

retro

optika

Pročitajte još

image_6487327

VELIČANSTVEN DAN U VEKU SRPSKE KOŠARKE U ZRENJANINU

Uz proslavljenog srpskog reprezentativca i legendarnog NBA asa Vlade Divca, Džuli Hil, suprugu američkog ambasadora ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>