11. 08. 2022.
Home / Kultura i život oko nas / ZR-BIZNET, manifestacija prilagođena novim i savremenim trendovima
Najava_zr_biznet_01

ZR-BIZNET, manifestacija prilagođena novim i savremenim trendovima

Povodom predstojeće nove privredne manifestacije “ZR-BIZNET” , na koju se prijavilo više od 60 učesnika, danas je u Multimedijalnoj sali Gradske kuće održana konferencija za novinare.

Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić ukazao je da je do ove godine u gradu tradicionalno organizovan Sajam INOKOP, a da je od ove godine odlučeno da se manifestacija unapredi i prilagodi novim i savremenim trendovima.

 

 

 

– Zajedno sa Unijom poslodavaca Zrenjanina i našim prijateljima i partnerima organizovaćemo ZR-BIZNET i mislim da će to biti novi i dobar iskorak. Pokušavamo da povežemo privrednike iz našeg regiona, da ih upoznamo kako bi moguće napravili zajednički biznis, da ih “ukrupnimo” i da zajednički nastupe na nekim drugim tržištima – rekao je gradonačelnik Janjić, napominjući da će manifestacija biti održana u renoviranoj hali “Medison”.

 

 

Na današnjoj konferenciji govorili su i Izabela Kiš – direktor Unija poslodavaca Srbije za Zrenjanin, Dragoljub Bjeloglav u ime Domaćeg trgovačkog lanca DTL, koji je generalni pokrovitelj manifestacije, kao i Vladimir Mitić ispred OTP Banke i Igor Titin iz Unika osiguranja, koje su partneri “ZR-BIZNETA”.

izvor:

izvor:

http://www.zrenjanin.rs/3-45-45-5492/ZR-BIZNET–manifestacija-prilagodjena-novim-i-savremenim-trendovima

Pročitajte još

298365042_389825076607520_4895786164510411608_n

Belvedere 023 – Najukusnije pice u Žitištu

Picerija Belvedere 023 odavno je poznata po svojim sočnim i neodoljivim picama. Ono što ih ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>