20. 08. 2022.
Home / Rukomet / RUKOMETAŠI PROLETERA NASTAVILI POBEDNIČKU SERIJU
Ru 3

RUKOMETAŠI PROLETERA NASTAVILI POBEDNIČKU SERIJU

Proleter – Vrbas 25 : 23

Izabranici trenera Momira Rnića, u seriji kontrolnih utakmica u sklopu priprema za predstojeću sezonu u Super B rukometnoj ligi Srbije, ne praštaju svojim protivnicima i jednostavno ne znaju za poraz.

Ru 1

Sinoć je u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu savladana i ekipa Vrbasa, a ljubitelji rukometa imali su priliku da uživaju u brzoj i dopadljivoj igri i potezima igrača i jedne i druge ekipe.Proleter je u nekoliko navrata imao ubedljivu prednost od pet-šest golova razlike, ali su gosti iz Vrbasa upornom i strpljivom igrom uspevali da stignu ubedljivu prednost domaćina.

Ru 2

– Rezultat ove prijateljske utakmice totalno je u drugom planu, naravno važna je i lepa pobeda protiv rivala koji je dostojan protivnik, mlada i poletna ekipa i u svakom pogledu sjajna provera – istakao je trener Zrenjaninaca Momir Rnić.

Pročitajte još

SRB - FRA-46 11

Srbija ubedljiva protiv Francuske za 13. mesto na Evropskom prvenstvu

Mladi rukometaši Srbije bili su ubedivi protiv Francuske u meču za 13. mesto na Evropskom ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>