27. 11. 2022.
Home / Ostali sportovi / Kup vatrogasaca Vojvodine u Zrenjaninu
Vatrogasaci_09

Kup vatrogasaca Vojvodine u Zrenjaninu

U organizaciji Gradskog vatrogasnog saveza Zrenjanina, na Gradskom stadionu u nedelju je održan Kup vatrogasaca Vojvodine.

Ovom prilikom prvi put je prikazana elektronska oprema praćenja discipline za rad sa motornom vatrogasnom pumpom.

Otvarajući manifestaciju gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić je rekao:
“Zadovoljstvo mi je što se ovako značajna smotra održava baš u Zrenjaninu. Naša profesionalna jedinica ima izuzetne rezultate, i znam koliko je požara sprečila, ali pravovremenim reagovanjem i ugasila kada do njih dođe.
Puno se ulaže u dobrovoljna vatrogasna društva, i zato mi je izuzetna čast što se upravo ova velika manifestacija održava u našem gradu, na našem stadionu”, naglasio je Janjić.
Predsednik Vatrogasnog saveza Vojvodine i sekretar Gradskog vatrogasnog saveza Dragan Jajić uručio je zlatnu plaketu gradonačelniku Čedomiru Janjiću, zbog izuzetnog doprinosa i pomoći dobrovoljnim vatrogasnim društvima, i ovom prilikom istakao:
“Želim da se zahvalim lokalnoj samoupravi na ukazanoj pomoći i podršci, pre svega gradonačelniku Čedomiru Janjiću i predsedniku Gradskog vatrogasnog saveza Draganu Ćapinu. Želimo da pokažemo da grad Zrenjanin može biti domaćin jednom ovako velikom međunarodnom takmičenju.
I naredne godine ćemo se prijaviti da budemo nosioci organizacije gržavnog prvenstva”, rekao je Jajić.
Osim Sremskog i Severno-bačkog okruga, sva vatrogasna društva iz Vojvodine su učestvovala na kupu, koji je okupio oko 650 učesnika iz 65 vatrogasnih društava.

izvor:

izvor:

http://www.zrenjanin.rs/3-45-45-5453/Kup-vatrogasaca-Vojvodine-u-Zrenjaninu

Pročitajte još

IMG-20221119-WA0021

3 takmicenja, 86 medalja!

Skopje open 2022

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>