28. 09. 2022.
Home / Odbojka / Otvoren 7. ”Strit volej” turnir na Trgu slobode
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Otvoren 7. ”Strit volej” turnir na Trgu slobode

Nekoliko stotina učesnika u mlađim kategorijama, devojčica i dečaka, okupilo se danas na zrenjaninskom Trgu slobode na tradicionalnom, sedmom po redu turnira u „Strit voleju“, „Uličnoj odbojci“.

Turnir je održan u organizaciji Odbojkaškog kluba „Klek Srbijašume“ i pod pokroviteljstvom Grada Zrenjanina, a manifestaciji su prisustvovali i predsednik Odbojkaškog saveza Vojvodine Petar Bogunović, funkcioner Odbojkaškog saveza Srbije Dušan Keser, kao i pomoćnik gradonačelnika Zrenjanina Simo Salapura koji je i proglasio turnir otvorenim.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Pozdravljajući najmlađe odbojkaše koji su u Zrenjanin stigli iz klubova širom Srbije, Salapura je izrazio zadovoljstvo i zahvalnost što su svi oni došli na sedmi „Strit volej“ turnir.
„On se i ove godine održava u okviru naše krovne, gradske manifestacije „Dani piva“, poznate u celoj Srbiji. Imamo mnogo sportskog programa tokom manifestacije, između ostalog i ovaj, odbojkaški na našem Trgu slobode. Želim vam da iz našeg grada ponesete lepe utiske i da se, u još većem broju, vidimo i družimo i naredne godine“, kazao je Salapura i potom, simboličnim serviranjem, proglasio turnir otvorenim.
Član Organizacionog odbora turnira, trener seniorske ekipe OK „Klek Srbijašume“ Zoran Ateljević uručio je prigodna priznanja i zahvalnice za razvoj odbojkaškog sporta i „Ulične odbojke“ predstavnicima odbojkaških saveza Srbije i Vojvodine, kao i gradonačelniku Zrenjanina, Čedomiru Janjiću. Zajedničkom fotografisanju pridružio se i Rajko Petrović, takođe član Organizacionog odbora turnira.
Na Trgu slobode postavljeno je danas 13 odbojkaških terena i centralni gradski prostor bio je u potpunosti ispunjen mladim odbojkašima, u sportu u kom Srbija beleži velike uspehe na internacionalnom nivou i u kom se, upravo danas popodne, naši reprezentativci bore za ulazak u finale Evropskog šampionata u Poljskoj i osvajanje još jednog vrednog odličja.

izvor:

izvor:

http://www.zrenjanin.rs/3-45-45-5450/Otvoren-7–”Strit-volej”-turnir-na-Trgu-slobode

Pročitajte još

image_6483441 (2)

MAJA OGNJENOVIĆ ZAHVALNA RODNOM GRADU

Gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura ugostio je proslavljenu srpsku odbojkašicu Maju Ognjenović, koja je boravak u ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>