26. 09. 2022.
Home / Košarka / KOŠARKAŠI PROLETERA VEČERAS PROTIV DUNAVA IZ STARIH BANOVACA
IMG_1764

KOŠARKAŠI PROLETERA VEČERAS PROTIV DUNAVA IZ STARIH BANOVACA

Izabranici trenera Zorana Bajina večeras će u dvorani u Belegišu imati drugu kontrolnu utakmicu protiv prvoligaške ekipe Dunava iz Starih Banovaca u sklopu priprema za novu sezonu.

– Planirali smo utakmicu sa ekipom Spartaka iz Subotice za sredu 30. avgust u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu, međutim gosti iz tehničkih razloga, problema sa prevozom su otkazali dolazak, pa smo reagovali brzo i dogovorili utakmicu sa već tradicionalnim protivnikom u pripremnom periodu, ekipom Dunava. Jak protivnik i sjajna prilika da vidimo gde smo trenutno… Rezultat je naravno u drugom planu, interesuje me da igrači u delo sprovedu ono što smo vežbali i trenirali prethodnih dana – istakao je Zoran Bajin.

IMG_1768

Košarkaši Proletera i večeras neće nastupiti kompletni, plejmejker Stefan Atanacković se još uvek nije dovoljno oporavio i neće biti u sastavu ekipe….

Utakmica Dunav – Proleter igra se u dvorani u mestu Belegiš, a početak je zakazan za 18 časova.

Pročitajte još

1663519356821_image_6483441

POBEDILA JE KOŠARKA

Više od 60 mladih košarkaša, devojčica i dečaka iz rumunskog Temišvara, Novog Miloševa i Srpske ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>