08. 06. 2023.
Home / Košarka / ZEMUNSKI BASKETAŠI DRUGI U BUKUREŠTU
IMG_1403

ZEMUNSKI BASKETAŠI DRUGI U BUKUREŠTU

Prvo mesto im je za dlaku izmaklo, ali je cilj ostvaren, obezbedjeno je učešće na petom po redu world tour-u u Švajcarskoj….

Zemuski basketaši Master team Zemun 3×3 tako je još jednom ovog leta potvrdio sjajnu formu i niz vrhunskih rezultata koji su ih svrstali u sam evropsku, ali i svetsku basketašku elitu….

IMG_1406

– Veliki posao odradili smo u Bukureštu, glavnom gradu Rumunije…! Posle pobede u 1/2 finalu nad svetskim šampionima, ekipom Novi Sad Al Wahda , rezutatom 20:16 , u finalu smo zaustavljeni na korak od trona ! Od nas je bila bolja ekipa iz Latvije Getto Riga – trenutni evropski prvak , 13:12 !

IMG_1405

Cilj je naravno ispunjen, , ijer smo drugim mestom u Bukureštu obezbedili peti world tour u Lozani u Švajcarskoj, koji se igra 25. i 26. avgusta…- istakao je Marko Dugošija, uz Nikolu Vukovića Vulfija, Lazara Rašića,Dejana Pejića i Bogdana Dragovića,standardni član Master team Zemun 3×3….

IMG_1404

Pročitajte još

Janjusevic-1-450x300

TEHNIČKI PREGLED „JANJUŠEVIĆ“ SEČANJ – DVE DECENIJE POSTOJANJA

Privredno društvo „Janjušević“ d.o.o. Sečanj ovih dana obeležava značajan jubilej, dve decenije od svog osnivanja ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>