09. 06. 2023.
Home / Košarka / EDIP AYEBE STOPMA SEMIHA ERDENA
20526844_10212073555573308_1783301436_n

EDIP AYEBE STOPMA SEMIHA ERDENA

Devetnaestogodišnji 215 cm turski košarkaš Edip Ayebe koji je nastupao za evroligašku ekipu Darušafahe, zahvaljujući zanimljivom projektu koji je uz pomoć svojih prijatelja iz Turske, osmislio nekadašnji košarkaški as Mirko Miličević igraće sledeće godine u jednoj srpskoj ekipi.

– Edip je odličan momak i sjajan košarkaški potencijal poznajem ga dobro, igrao je sa mojim sinom u Darušafahi u mladjim kategorijama i sada je ovde u Srbiji kao moj gost, a izrazio je veliku želju da radim sa njim centarsku tehniku…Znajući kako je Semih Erden došao ovde i postao igrač, tj. puno naučio i on se nada da bi igrajući za neki srpski superligaški klub puno mogao da nauči i napreduje….

Za projekat dolaska u Srbiju i igranja košarke ovde, koji mu se odmah dopao, Edipu su dobronamerno i ljudski pomogli biznismen Mehmet Fatih Bučak, gradonačelnik Sanli Urfe Mehmet Ozyavuz i Hakim Ayhan – istakao je Mirko Miličević nekadašnji centar Crvene zvezde i Cibone i legendarni košarkaš koji sada radi kao menadžer….

Pročitajte još

image_6483441

HUMANITARNI BASKET 3X3 TURNIR NA ZELENOM POLJU

Po tradiciji, humanitarni basket turnir 3×3 na vrhunskom terenu pod otvorenim nebom u zrenjaninskom naselju ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>