24. 09. 2023.
Home / Košarka / HRAM KOŠARKE, POPULARNA ZRENJANINSKA KUTIJA ŠIBICA, DVORANA OŠ 2. OKTOBAR ,IZ DANA U DAN SA NOVIM BLISTAVIJIM KONTURAMA
19904382_10211858520957577_259696896_n

HRAM KOŠARKE, POPULARNA ZRENJANINSKA KUTIJA ŠIBICA, DVORANA OŠ 2. OKTOBAR ,IZ DANA U DAN SA NOVIM BLISTAVIJIM KONTURAMA

Uz pijetet decenijskog hrama košarke, sportsku dvoranu OŠ 2.oktobar u Zrenjaninu, mnogi popularno nazivaju „kutijom šibice“ poput slične u Zagrebu, u kojoj je tadašnja Lokomotiva, kasnije Cibona žarila i palila sredinom sedamdesetih i početkom osamdesetih godina prošlog veka.

 

Omiljeno stecište đaka, sportista, ali i rekreativaca, zahvaljujući entuzijazmu, dobroj energiji i volji, Dmitra Majstorovića i njegove kompanije „Menjačnice Spin“, zatim Stevana Gregovića, ali i velikog razumevanja agilne direktorice Sanje Gerbeš, iz dana u dan dobija novo ruho. Nakon postavljenih zglobnih obruča najsavremenije generacije, ofarban je pod i izvučene su linije, a u toku su i preostali sitni radovi, na umivanju svlačionica i prilaza dvorani.

– Zaista je veliko zadovoljstvo kada postoji dobra energija i volja entuzijasta koji su tu da pomognu, a sve to pre svih, na radost učenika škole. Pokušavamo da stvorimo što lepše uslove đacima, koji su aktivni kao sportisti, članovi raznih sportskih sekcija. Uradili smo dosta, sala zaista izgleda lepše i uređenije nego što je bila do sada, a kada se okončaju preostali sitni radovi, biće na ponos svima nama koji smo svakodnevno u školi – naglsila je Sanja Gerbeš, direktor OŠ 2. oktobar.

Pročitajte još

image_6487327

VELIČANSTVEN DAN U VEKU SRPSKE KOŠARKE U ZRENJANINU

Uz proslavljenog srpskog reprezentativca i legendarnog NBA asa Vlade Divca, Džuli Hil, suprugu američkog ambasadora ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>