02. 12. 2023.
Home / Ostali sportovi / FANTASTIČNE IMPRESIJE NAKON JOŠ JEDNOG MEMORIJALA DARKO NIŠAVIĆ KUP MALIH ŠAMPIONA U RVANJU

FANTASTIČNE IMPRESIJE NAKON JOŠ JEDNOG MEMORIJALA DARKO NIŠAVIĆ KUP MALIH ŠAMPIONA U RVANJU

Grad Zrenjanin, cela Srbija, ali i veći deo evropskih zemalja, bili su u znaku rvanja i malih rvača pionirskog uzrasta koji su se na tradicionalnom internacionalnom Memorijalu Darko Nišavić Kup malih šampiona 2017. Borili za najsjajnija odličja.

Domaćin, Rvački klub Proleter bio je ekipno najbolji, a lepo je što je i talentovani rvač ovog kluba Jovan Miolski proglašen za najboljeg rvača turnira…

Osim velikog broja ljubitelja rvanja koji su aplauzima i podrškom nagradili sjajne mlade rvače, turnir su pratili i čelnici Rvačkog saveza Srbije na čelu sa predsednikom Željkom Trajkovićem kao i brojni uvaženi gosti i stručnjaci iz inostranstva…

19398496_10211621614035052_616953105_n

U ime porodice legendarnog Proleterovog asa, pokojnog Darka Nišavića, medalje i trofej najboljem takmičaru, uručio je sin Janko, a veliku podršku Memorijalu, kao i prethodnih godina pružili su Darkova supruga Verica i drugi sin Vukašin.

– I ove godine zaista, Memorijal Darko Nišavić Kup malih šampiona, održan je na veliko zadovoljstvo ljubitelja rvanja, prvenstveno onih najmlađih. Organizacija turnira na vrhunskom nivou, veliko zalaganje ljudi iz Rvačkog kluba Proleter, kojima dugujemo veliku zahvalnost, baš kao i gradu Zrenjaninu koji u saradnji sa klubom obavlja odličan posao promovisanja i popularisanja rvačkog sporta. Drago mi je da sa ovim turnirom, koji je okupio veliki broj učesnika iz inostranstva, ime Darka Nišavića nastavlja da živi u rvačkom svetu i što će ovaj turnir pomoći nekim od mladih učesnika da jednog dana dostignu šampionske visine koje su oduvek krasile srpsko rvanje i mog oca sjajnog pre svega čoveka, sportistu – istakao je za Janko Nišavić, uz napomenu da mu je bila velika čast da pehar namenjen najboljem takmičaru, uruči baš Zrenjanincu, supertalentovanom Jovanu Miolskom.

Pročitajte još

OZBILJNA SUBOTIČKA PROZIVKA 51 OSVOJENA MEDALJA PLIVAČA PROLETERA

51 medalja! 🥇🥈🥉 Prozivka 2023 Subotica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *