02. 12. 2023.
Home / Ostali sportovi / 57. Međunarodna trka kroz Srbiju ‘’VODI ZDRAV ŽIVOT NA DVA TOČKA’’

57. Međunarodna trka kroz Srbiju ‘’VODI ZDRAV ŽIVOT NA DVA TOČKA’’

Ustanove i institucije grada Zrenjanina
Predmet: Poziv na događaj

Poštovani,

Biciklistički savez Srbije organizator je 57. Međunarodne trke kroz Srbiju. U susret tome organizovaće se niz PROMOTIVNIH manifestacija za decu u gradovima Srbije. Grad Zrenjanin je domaćin III etape ove tradicionalne manifestacije, gde će biti organizovana manifestacija za decu uz podršku Sportskog saveza grada Zrenjanina.
Dana 18.06.2017. sa početkom u 12:30 časova – okupljanje je u 12, (Trg slobode) biće organizovana manifestacija za decu uz razne aktivnosti na dva točka. Deca će moći da učestvuju u trci guralica (do 4 god), testiranju osnovaca (I-VI razreda) u CAPRIOLO BOXU na bicikl – ergometarima i uživaju u završnoj III etapi karavana 57 Trke kroz Srbiju, pozdrave šampiona i sve učesnike, Obezbeđene su i neke nagradice za decu u vidu bicikla za šampiona u test vožnji i guralice za najbržeg početnika.

Ovim putem želelimo da pozovemo vaspitače, vaspitačice, učenike, učitelje, nastavnike, roditelje, da budete naši gosti, na druženju na našoj manifestaciji, da zajedno na biciklama dođete i uveličate ovaj događaj. Cilj ove manifestacije je promocija zdravog života na dva točka gde bi želeli da pokrenemo što veći broj da se bavi biciklizmom.

Okupljanje je u (12.00h na Trgu slobode)
Prijave će se vršiti na licu mesta.

Ovo je samo uvertira za niz događaja i manifestacija koje su u planu BSS u narednom period!

Osoba za kontakt
Vukosava Đapić Atanacković
064/1171428

Sportski pozdrav
Generalni sekretar BSS
Saša Gajčić

Pročitajte još

OZBILJNA SUBOTIČKA PROZIVKA 51 OSVOJENA MEDALJA PLIVAČA PROLETERA

51 medalja! 🥇🥈🥉 Prozivka 2023 Subotica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *