29. 11. 2021.
Home / Odbojka / Jubilarna sezona odbojke na pesku: Zrenjanin domaćin od 21-23. jula na Peskari
Odbojka1a

Jubilarna sezona odbojke na pesku: Zrenjanin domaćin od 21-23. jula na Peskari

“Vip bič-volej masters 2017” igraće se ovog leta jubilarni, deseti put, dok će prvenstvo Srbije u odbojci na pesku “Vip bič-volej liga”, doživeti šesto izdanje, a jedan od osam gradova domaćina biće i ovoga puta Zrenjanin. Turnir u našem gradu četvrti je po rasporedu u ovoj sezoni i igraće se na novim terenima na kupalištu Peskara, izgrađenim prošle godine, od 21. do 23. jula.

Ovogodišnji bič-volej šampionat najavljen je u Beogradu, u prisustvu velikog broja gostiju, predstavnika gradova domaćina, odbojkašica i odbojkaša i predstavnika medija, a u ime Grada Zrenjanina, koji je već tradicionalno domaćin jednog od trurnira, prisustvovao je gradonačelnik Čedomir Janjić.

BicVolej2017_najava

Tom prilikom prisutnima su se najpre obratili Zoran Gajić, predsednik Odbojkaškog saveza Srbije, Dejan Turk, generalni direktor kompanije „Vip mobile“, generalnog sponzora OSS, Đula Mešter, potpredsednik OSS, i Džeki Zao, regionalni direktor kompanije “Huavei”, koji je promovisao i zaštitni znak sezone – mobilni telefon Huavei P10. Obratili su se i predstavnici gradova domaćina: Loznice, Velikog Gradišta, Bača, Zrenjanina, Novog Sada, Sombora i Čajetine, u kojima će se igrati sedam ligaških turnira, dok će se finalni turnir tradicionalno odigrati na Adi Ciganliji, u Beogradu.

Podsećamo, Zrenjanin je prethodnih sezona bio uspešan domaćin ovih atraktivnih turnira, koji na najbolji način doprinose letnjoj sportskoj ponudi grada, u periodu kada uglavnom nema drugih značajnijih takmičenja. Turniri u Zrenjaninu menjali su lokacije, od Trga slobode, parkinga “Prevlaka” u centru grada, do “Aviv Parka”, prethodne sezone. Izgradnjom savremenih sportskih terena za odbojku na pesku na delu kupališta Peskara, grad je dobio stalni, adekvatan prostor za održavanje ovakvog i sličnih takmičenja u sportu koji je zastupljen na Olimpijskim igrama i u našoj zemlji okuplja značajan broj poklonika.

Odbojka4a

Raspored turnira 10. “Vip bič-volej masters 2017” i 6. “Vip bič-volej liga” – prvenstvo Srbije u odbojci na pesku:

1. Loznica 23 – 25. jun
2. Veliko Gradište 7 – 9. jul
3. Bač 14 – 16. jul
4. Zrenjanin 21 – 23. jul, kupalište Peskara
5. Novi Sad 28 – 30. jul
6. Sombor 3 – 5. avgust
7. Čajetina 11 – 13. avgust
8. Beograd, finalni turnir, 23 – 26. avgust

Pročitajte još

viber_image_2021-11-21_18-11-01-2241

ANASTASIJA I ANDREA TREĆE U EVROPI

Šarmantne odbojkašice iz Žitišta, Anastasija Lemajić i Andrea Ćurčija predstavljale su reprezentaciju Srbije na prvom ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>