29. 09. 2022.
Home / Edukacija u sportu / SPORTSKO EDUKATIVNI KARAVAN U BOTOŠU
DSC_0024

SPORTSKO EDUKATIVNI KARAVAN U BOTOŠU

Nakon Ečke, sportsko – edukativni karavan je nastavio dalje i stigao u Botoš. Kroz sportske i predavačko – edukativne aktivnosti, potrudili smo se da dodatno probudimo svest kod naših sugrađana i ukažemo im na značaj i neophodnost bavljenja sportskim aktivnostima, a sve u cilju prevencije i poboljšanja zdravlja, kao i stvaranja još boljih uslova za vežbanje i bavljenje sportom.

Oko 150 učenika OŠ „1. Oktobar“ je učestvovalo u organizovanim aktivnostima. Učenici nižih razreda zajedno sa drugarima iz Vrtića „Zvezdica“ su učestvovali u prelaženju zabavnih poligona koje su zajedno sa Sportskim savezom osmislili i održali predstavnici Saveza za školski sport. Sa našom sportistkinjom Sanjom Cvrkotom su se družili učenici petog i šestog razreda, dok su sedmaci i osmaci prisustvovali predavanju i praktičnom prikazu obuke u pružanju prve pomoći koju su održali volonteri Crvenog krsta.

Untitled-design-2-400x230

Predstavnici grada i Sportskog saveza grada Zrenjanina su zajedno sa predstavnicima MZ Botoš održali sastanak kako bi razmenili informacije u cilju stvaranja boljih uslova za bavljenje sportom. Ovom prilikom je uručena i nagrada sportskom radniku – entuzijasti koju je dobio Miloš Gaborov.

Zahvaljujemo se predstavnicima osnovne škole i MZ Botoš na gostoprimstvu.

izvor:

izvor:

http://sportsavezzr.rs/3706/sportsko-edukativni-karavan-u-botosu/

Pročitajte još

academia.edu_

“Contributing factors to change-of-direction ability in professional rugby league players” by Robert Lockie

“Contributing factors to change-of-direction ability in professional rugby league players” by Robert Lockie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>