29. 01. 2023.
Home / Ostali sportovi / MALIM DŽUDISTIMA BANATA IZ ŽITIŠTA NOVE MAJCE ZA NOVE USPEHE
foto: Žitište online
foto: Žitište online

MALIM DŽUDISTIMA BANATA IZ ŽITIŠTA NOVE MAJCE ZA NOVE USPEHE

Mladim i supertalentovanim džudistima Džudo kluba Banat iz Žitišta, Petar Savanović, predsednik kluba uručio je nove majce za njihove buduće sportske podvige i sjajne rezultate.Na čelu sa svojim trenerom, Nikolom Savatovićem, klinci iz Žitišta I okolnih mesta, su oduševljeno reagovali i obećali još savesniji I naporniji rad na treninzima.

foto: Žitište online
foto: Žitište online

– Veliko je zadovoljstvo raditi sa ovim mališanima, kojih je iz dana u dan sve više na treninzima, a to je pokazatelj da smo na pravom putu i da se dobro radi u klubu. Odlučili smo da ih iznenadimo, u skladu sa mogućnostima, i svima koji treniraju poklonimo po jednu majcu. Posebnu zahvalnost bih izrazio firmama D.O.O. Zrno Šped iz Zrenjanina i Gruja petrol iz Žitišta bez čije pomoći ne bismo bili u mogućnosti da obradujemo naše sportiste.” – rekao je Petar Savanović u izjavi za portal Žitište Online.

izvor:

izvor:

Žitište online

Pročitajte još

image_6483441 (1)

BRANKO ĐUKIĆ NAJBOLJI RVAČ SRBIJE DO 17 GODINA

Branko Đukić mladi rvač Proletera i reprezentativac Srbije, proglašen je za najboljeg rvača države u ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>