12. 08. 2022.
Home / Ostali sportovi / DAVID LAZI DEČAK IZ TORKA, ODBRANIO TITULU EVROPSKOG PRVAKA U BREAK DANCE-U U ITALIJANSKOM RIMINIJU
foto: Žitište online
foto: Žitište online

DAVID LAZI DEČAK IZ TORKA, ODBRANIO TITULU EVROPSKOG PRVAKA U BREAK DANCE-U U ITALIJANSKOM RIMINIJU

Učenik osmog razreda osnovne škole „Sveti Sava“ u Žitištu, petnaestogodišnji David Lazi iz obližnjeg sela Torak, na internacionalnom takmičenju u modernim plesovima u italijanskom Riminiju, uspeo je da odbrani titulu prvaka Evrope, koju je osvojio prošle godine.

David Lazi se takmičio u disciplini break dance solo, u konkurenciji juniora i potvrdio neprikosnoveni kvalitet i renome supertalentovanog dečaka!!!

Na evropskom skupu najboljih densera, učestvovalo je preko 1.200 takmičara iz gotovo svih zemalja Evrope.

– Bilo je super….Jako sam srećan i zadovoljan postignutim rezultatom i odbranjenom titulom najboljeg u Evropi.Samo takmičenje je bilo prilično naporno i zahtevno, ali sam uživao u dobroj organizaciji, imali smo priliku da obiđemo još neke gradove u Italiji i upoznamo Rimini, koji je zaista lep i znamenit grad – istako je u izjavi za portal Žitište online David Lazi.

Pročitajte još

13029657_776739575793609_6147284415776116920_o

EVROPSKO PRVENSTVO RAKETNIH MODELARA

Grad Zrenjanin, u srcu Banata, na Begeju, domaćin je velike sportske manifestacije, Evropskog prvenstva u ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>