23. 06. 2021.
Home / Ostali sportovi / UPEČATLJIVE IMPRESIJE SA EVROPSKOG PRVENSTVA U RVANJU U BEOGRADU
foto: Stefan Zubanović U klinču
foto: Stefan Zubanović U klinču

UPEČATLJIVE IMPRESIJE SA EVROPSKOG PRVENSTVA U RVANJU U BEOGRADU

Dragoljub Popetru, mladi rvač zrenjaninskog Proletera i reprezentatoivac Srbije U15, na upravo završenom prvenstvu Evrope u Beogradu, nije uspeo da osvoji medalju, ali je odličnim rvanjem zadovoljio ukuse stručnjaka i publike u dvorani Aleksandar Nikolić, koja ga je za trud, napor i odlično rvanje, nagradila gromkih aplauzom.

foto: Stefan Zubanović U klinču

 

– Ovo je bilo zaista atomsko rvanje, svaka čast učesnicima, a i Dragoljubu koji je zaista odlično rvao, ali nije imao sreće, naleteo je na sjajnog Moldavca koji je bio bolji, a da su se stvari namestile, kao što nisu, možda je mogao u repesaž, ali to sad i nije toliko važno, bitno je da su kompletni utisci pozitivni i da niko nije razočaran – raportirao nam je Dragoljubov otac i trener u Proleteru, Dušan Popetru, koji je sa tribina bio verni navijač talentovanom mladom Zrenjanincu, ali i ostalim rvačima reprezentacije Srbije.

foto: Stefan Zubanović U klinču

 

– Uglješa Gajić, sjajni dečak i sportista, rvač šabačkog Viteza, osvojio je srebrnu medalju i to je zaista veliki uspeh za njega, ali i za Srbiju i naše rvanje – dodao je Dušan Popetru.

– Nisam razočaran što sam ostao bez medalje, velika je čast učestvovati na ovakvoj smotri najboljih evropskih boraca grčko-rimskim stilom.Moldavac je bio bolji od mene, zasluženo je pobedio, a ja sam stekao značajno iskustvo koje će mi sigurno puno značiti u nastavku karijere.Čestitam Uglješi Gajiću na osvojenoj srebrnoj medalji, on je opravdao ugled srpskog rvanja, a drago mi je što ni mi koji smo ostali bez odličja, nismo razočarali publiku i brojne stručnjake – naglasio je petnaestogodišnji Dragoljub Popetru.

foto: Stefan Zubanović U klinču
foto: Stefan Zubanović U klinču

Inače najveća smotra mladih evropskih rvača, iako bez Nemaca, Francuza i Skandinavaca, okupila je preko 500 mladih takmičara, devojčica, rvača slobodnim i grčko-rimskim stilom, a uz odličnu organizaciju viđen je vrhunski kvalitet rvanja, tako da za budućnost ovog sporta ne treba brinuti….

foto: Stefan Zubanović U klinču

Redakcija portala Sportinfo zahvaljuje se gospodi Stefanu Zubanoviću i Željku Čačiji U klinču na ustupljenim fotografijama!!!!!

Pročitajte još

120340323_2754678934852937_3088040518076088942_n

ZLATO ZA JUSTINA

Na prvenstvu Srbije za starije pionire/ke održanom u Sremskoj Mitrovici 19/20.06 atletičar atletskog kluba AS023,Justin ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>