29. 01. 2023.
Home / Fudbal / FUDBALERI RADNIČKOG DANAS U TEMERINU
18579320_10211319998414850_666070188_n

FUDBALERI RADNIČKOG DANAS U TEMERINU

Četrnaestoplasirani tim Sloge, dočekaće danas na svom stadionu u Temerinu ekipu Radničkog iz Zrenjanina, koje je u sredu odličnom igrom i ubedljivom pobedom 4:0 skinula „skalp“ fenjerašu, imenjaku iz Šida.

Utakmica u Temerinu igra se sa početkom u 16.30 časova, a osokoljeni izabranici trenera Dragana Jovića, nadaju se povoljnom ishodu.

– Utakmica protiv Radničkog iz Šida, efikasna igra i ubedljiva pobeda, na najlepši način potvrđuju odličnu formu ekipe i zbog toga sa puno optimizma putujemo danas u Temerin, gde nas očekuje teška bitka, jer domaćinu su bodovi itekako potrebni i sigurno će učiniti sve da nas pobede.Rasterećeni pritiska, ubeđen sam da možemo puno i zbog toga očekujem najbolje u duelu sa domaćinom iz Temerina – ističe dvostruki strelac iz utakmice sa Radničkim iz Šida, Vojkan Sarajlin.

Pročitajte još

Brz i prodoran Branislav Šer iz Titela

FUDBALER SA OSMEHOM

24-šnji Branislav Šer iz Titela na Tisi, uspešno u Bosni gradi sportsku karijeru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>