02. 12. 2023.
Home / Ostali sportovi / Bokseri Petrovgrada osvojili dve zlatne medalje na prvenstvu Srbije u olimpijskom boksu

Bokseri Petrovgrada osvojili dve zlatne medalje na prvenstvu Srbije u olimpijskom boksu

Na pojedinacnom prvenstvu Srbije za juniore u olimpojskom boksu koje se odrzavalo u Kragujevcu od petka 12.05.2017 do nedelje kada je bilo finale 14.5.2017 bokserski klub Petrovgrad je ucestvovao sa 4 takmicara(dve u zenskoj i dvoje u muskoj konkurenciji) i osvojio dve titule sampiona Srbije.

Aleksandra Rapajic zvanicno najbolja bokserka Srbije za 2016god.po izboru bokserskog saveza Srbije je potvrdila svoj kvalitet i u kategoriji velter(66kg)osvojila zlatnu medalju za 2017god.na prvenstvu Srbije.

Gardijan Narandzic(ucesnik evropskog prvenstva prosle god.)je takodje potvrdio talenat i postao drugi put drzavni prvak u najtezoj,apsolutnoj kategoriji u uzrastu juniora.

Zorana Nikolic nazalost nije imala konkurenciju u svojoj kategoriji pa se nije ni takmicila dok je cetvrti predstavnik Zrenjaninskog Petrovgrada izgubio u cetvrtfinalu od domaceg boksera proslogodisnjeg prvaka Srbije.
Zadovoljni uspehom nastavljamo sa radom sa mladim devojcicama i decacima potpuno besplatno,a upis je moguc od ponedeljka do petka od 20h na istocnoj tribini gradskog stadiona.

Ekipu je vodio iskusni trener Stevan Cizmic,a strucni rad su doprineli takodje trener Srdjan Evdjenic i Milan Piperski.

Pročitajte još

OZBILJNA SUBOTIČKA PROZIVKA 51 OSVOJENA MEDALJA PLIVAČA PROLETERA

51 medalja! 🥇🥈🥉 Prozivka 2023 Subotica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *