15. 05. 2021.
Home / Košarka / NEŠTO SE ZASVETLILO…..ŽUTA MINUTA IZ ZONE SUMRAKA
17579831_10210841823660780_1899009947_n

NEŠTO SE ZASVETLILO…..ŽUTA MINUTA IZ ZONE SUMRAKA

Svakom od nas se nekada desi, jednostavno niotkuda naiđe žuta minuta, tj. tren I dođe ona utakmica kada ti jednostavno “nije dan”!!!.

Tada svako na svoj način ispoljava svoju frustraciju,mada ima i onih koji je drže u sebi, onih koji su staloženi, smireni i savršeno vladaju svakom, pa i takvom situacijom kada je totalni “daun”… E, pa srpski košarkaš AndrijaBojić nije jedan od takvih!

Pitate se zašto? Evo I odgovora…

Jednim svojim potezom dospeo je do veoma popularnog šou programa “ShaqtinAFool”, koji vodi košarkaška legenda i najdominantniji centar u istoriji NBA lige Shaquille O’Neal.

Naime,Andrija,koji nastupa za mađarsku ekipu Jasberen, na utakmici protiv Kečkemeta imao je veoma loš učinak I šut 4/12 sa linije penala.Ono što se dogodilo na 3 minuta do kraja utakmice pri zaostatku njegove ekipe od 17 poena minusa, zaprepastilo je sve prisutne u hali.

Umesto da izvede slobodno bacanje, a puno ih je zaiste pre toga promašio, Andrija se odlučio za sigurniju varijantu,krenuo je ka košu i zakucao loptu, ostavivši kosarkaški auditorijum u šoku i totalnoj neverici.

Sjajnim partijama u dresu OKK Beograda, gde je bio MVP ligeSrbije (2013–14),beležeći indekse korisnosti preko 50 skrenuo je pažnju ljubitelja košarke u regionu, ali istručnjaka koji prate razvoj mladih igrača… Međutim ovim potezom iz takozvane zone sumraka, skrenuo je pažnju celokupne košarkaške javnosti širom sveta.

U ekipi Jasberen sa njim radi i trener iz Zrenjanina, ZoranBajin, koji je poznat kao vrhunski šuter I sigurno je da će u vremenu koje dolazi biti prilike da se nedostaci isprave i ovakve zone izbegnu….Andriji, kao mladom i talentovanom košarkašu, naravno želim svu sreću….

Aleksandar Filipović

Pročitajte još

Mural-Kosarkasima-Boris-Horvat_064

KOŠARKAŠKA FAMILIJA U ZRENJANINU, OPET IMA SVOJU AVLIJU

Na mestu gde se stvarala sportska i košarkaška istorija Zrenjanina, kada je davne 1956. godine, ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>