09. 08. 2022.
Home / Košarka / VEČERAS, SVI NA KOŠARKU…
DSC_0852

VEČERAS, SVI NA KOŠARKU…

Proleter – Jagodina petak 10. mart od 19.30 časova Kristalna dvorana Zrenjanin

– Ekipa Jagodine, bez obzira na poziciju na tabeli uopšte nije naivan I lak protivnik.Rekao sam to i igračima, da opuštanja i pristupa utakmici, sa idejom da smo je već dobili, jednostavno ne sme da bude.Zbog zauzetosti Kristalne dvorane, igramo večeras, u za nas novom I neuobičajenom terminu, ali ukoliko želimo da nastavimo u ritmu pobeda, na takve detalje ne treba da obraćamo pažnju – naglasio je trener Zrenjaninaca, Slobodan Srezoski.

– Pozivam naše navijače i ljubitelje košarke da u što većem broju dođu večeras I pruže nam podršku.Ekipa Jagodine, koja je ne tako davno igrala KLS, je skup odličnih pojedinaca, koji znaju da igraju košarku I to je sasvim dovoljan garant da će svi koji dođu uživati u atraktivnim potezima, koji upravo košarku izdvajaju od ostalih sportova – poručio je kapiten Nemanja Subotić, koji će nakon izostanka u Boljevcu, večeras predvoditi ekipu Proletera.

U sklopu marketing i PR aktivnosti, Košarkaški klub Proleter, podržava “Svetski dan osoba obolelih od Daunovog sindroma” koji je 21. marta i u saradnji sa zrenjaninskom kompanijom za proizvodnju čarapa “Imsaplet” na utakmici večeras, gledaocima će deliti čarape, pre svega deci, u sklopu Proleterove akcije “Svi na tribine, potrebna je podrška”…Šarene rasparene čarape, su naime simbol ove manifestacije, sa porukom svi smo različiti, a opet tako isti!!!

Pročitajte još

SRBIJA-1

EP U18: Srbiji bronza u Izmiru!

Slovenija U18 – Srbija U18 67:70 (16:13,18:19, 20:20, 13:18)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>