27. 06. 2022.
Home / Košarka / U nove pobede uz nove dresove!
DSC_6499

U nove pobede uz nove dresove!

Ambiciozni KK Proleter nastavlja sezonu u novim crveno belim dresovima, donacija kompanije Mozzart biće dodatni podstrek za igrače iz Zrenjanina

Zrenjanin, 9. Mart 2017. – KK Proleter je prošle godine obeležio jubilarnih 60 godina od osvajanja svoje prve titule šampiona tadasnje SFRJ, a ove obeležava još jedan vredan jubilej, 70 godina od osnivanja. Ovaj košarkaški klub ponosan je na svoju istoriju i uspehe, ali je najponosniji na činjenicu da je do sada uspeo da usadi ljubav prema sportu velikom broju generacija.Kompanija Mozzart je prepoznala potencijalKK Proleter i u želji da podrži njihov razvoj, dodelila im donaciju u vidu košarkaških dresova.

DSC_6505
Košarkaški klub ,,Proleter” koji se takmiči u Drugoj ligi Srbije, do sada je zabeležio 15 pobeda u prvenstvu i osam vezanih i trenutno zauzima treće mesto na tabeli Druge lige, sa velikim tendecijama da ovu sezonu završi u samom vrhu.

Donacija dresova košarkaškom klubu uručena je danas na uplatnom mestu kompanije Mozzart u Zrenjaninu u ulici Emila Gavrila.

,,U ime Košarkaškog kluba Proleter želim da se zahvalim kompaniji Mozzart na velikoj podršci, koja je svojom donacijom omogućila našim igračima da naredne utakmice igraju u novim dresovima. Sigurni smo da će ova donacija biti veliki podstrek za naše igrače i da će baš u ovim dresovima klubu doneti još mnogo pobeda”, izjavio je Bogoljub Grujić.

DSC_6492

Akcija ,,Novi dresovi za nove šampione” ima za cilj da popularizuje i promoviše sport u lokalnim zajednicama. Doniranjem sportske opreme, kompanija Mozzart želi da pomogne klubovima u stvaranju budućih zvezda i što boljih rezultata. Nakon uručenja dresova u Zrenjaninu, akcija podrške klubovima širom naše zemlje biće nastavljena.

DSC_6491

Pročitajte još

IMG_20220625_195435

PEGLAO SE MUŠKI BASKET NA GRINFILDU

Košarkaši Proletera i Svetog Đorđa, Vladimir Gombar, Đorđe Gligorin, Marko Tomić i Stahinja Lazendić, u ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>