01. 07. 2022.
Home / Košarka / UŽIVALI U PREDIVNIM KRAJOLICIMA PLANINE RTANJ
17160276_10210600052936663_1720521976_n

UŽIVALI U PREDIVNIM KRAJOLICIMA PLANINE RTANJ

Predivnu, sunčanu subotu, četvrti dan marta, košarkaši Proletera proveli su u putu za Boljevac, idiličnu varoš na obroncima planine Rtanj, gde su bez većih problema savladali istoimenu domaću ekipu rezultatom 76:66.

– Kontrolisali smo meč svih 40 minuta i utisak je da naša pobeda ni jednog trena nije dolazila u pitanje, što je vrlo brzo postalo jasno i domaćim košarkašima, ali i publici u dvorani.Na “suvi kvalitet” kako se to kaže i naravno iskustvo, održavali smo razliku od 15-ak poena, na kraju utakmice priliku su dobili svi igrači što mi je naravno posebno drago, jer mladim igračima svaki minut u prvenstvenim duelima itekako znači – istakao je Slobodan Srezoski, trener Proletera.

– Osma pobeda u nizu, planirana naravno, jer se unapred znalo das mo kvalitetniji tim od Rtnja, koji je bio pravi domaćin u fer i korektnoj utakmici.Već u petak 10. marta očekuje nas novo iskušenje, utakmica sa odavno otpisanom Jagodinom u Zrenjaninu .Naravno da smo svesni činjenice da nema unapred dobijenih utakmica i da maksimalno koncentrisani moramo ući i odigrati i ovaj meč – istakao je Dejan Burić, jedan od iskusnijih košarkaša Proletera, koji igra u sjajnoj formi.

Proleter je u Boljevcu nastupio bez kapitena Nemanje Subotića, koji zbog obaveza na poslu, opravdano izostao, ali je odmah nakon završetka utakmice, čestitao svojim drugovima….Kapitenski, nema šta!!!!

Pročitajte još

received_604000584250331

KAD IH DARKO SPREMI

Zlatni oreol srpskih basketaša, prvaka sveta iz Antverpena, nadvio je zemlju Srbiju i košarkašku javnost ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>